Luxe vakantie - en verwenarrangementen in 2021

We bieden arrangementen zoals een weekend weg met vriendinnen, waar je even helemaal opgaat in een andere omgeving! Hou je van wijn? Kijk, proef en beleef dan onze nieuwe wijnreizen. Of kies voor een leuk arrangement om de Italiaanse taal meer eigen te maken. En speciaal voor de aankomende bruidsparen is er een speciaal trouw arrangement bij La Vecchia Scuola. Je vindt het allemaal in ons aanbod van luxe arrangementen.

Op vakantie bij je eigen olijfboom

Een nieuwe olijfboomgaard betekent nieuwe mogelijkheden. We hebben het ludieke idee om een ‘eigen olijfboom’ arrangement op te starten. Het idee is eenvoudig. Je kunt een eigen olijfboom reserveren waarvan de olijfolie jou toekomt. De olijfolie krijg je toegestuurd, maar je kunt de olijfolie ook zelf komen ophalen. Wánt een weekend met een verblijf van 3 nachten voor twee personen is erbij inbegrepen. Hoe leuk om je eigen olijfboom te bezoeken tijdens een weekendje weg naar Italië! 

Dit is een eenmalige - en dus unieke actie om een eigen olijfboom te reserveren zal alleen gelden voor de oogst van 2020. Ook jouw eigen olijfboom reserveren? Kijk snel verder, want er zijn max. 20 olijfbomen te reserveren.

Bekijk arrangement

Eigen olijfboom arrangement

Weekend weg met vrienden

Om je vast te helpen bij je keuze, vind je hier ons meest uitgebreide arrangement. Zodat je kunt genieten van gezelligheid en rust, lekker bijkletsen, slenteren door Italiaans dorpjes of wandelen in de omgeving. Of toch liever naar een lokale markt, een middagje winkelen, de wijnboer bezoeken of erop uit met een E-bike? Het is allemaal mogelijk. Wij zorgen er op La Vecchia Scuola voor dat je niets tekort komt en een weekend lang lekker kunt relaxen.

Het arrangement is zelf samen te stellen en begint met een basispakket bestaande uit 3 overnachtingen, welkomstdrankje, een 5-gangen verrassingsdiner  in een Italiaans restaurant én een Italiaanse filmavond.

De weekenden zijn zelf in te plannen, op basis van beschikbaarheid en vanaf 4 personen, voor de maanden april, mei, september en oktober. 

Bekijk arrangement

Weekend weg

Op wijnreis naar Italië

In het najaar van 2021 (tijdens de druivenpluk) organiseren wij een gezellige kleinschalige en ongedwongen wijnreis naar de mooie wijnstreken in Le Marche Italië. 

Samen met andere wijnliefhebbers ga je op bezoek bij diverse wijnboeren. Je proeft op een ontspannen manier diverse wijn- en spijscombinaties. Al proevend maak je kennis met de meest populaire wijnhuizen en specifieke lokale druivensoorten. Dankzij de samenwerking met wijnkenners uit de regio bezoek je de leuke wijnhuizen en restaurants (transfers worden geregeld zodat je vrij bent om te proeven).

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om ook mee te gaan op wijnreis? Via deze link lees je een impressie van de wijnreis van afgelopen jaar. Ook vind je er het programma van najaar 2021.

Bekijk arrangement

Wijnreis Italië met proeverij

Weekend weg met gratis les Italiaans

Italië en de toeristische sector is hard getroffen door het coronavirus. De Smaak van Italië steunt daarom diverse vakantie-accommodaties in de Laars. Gelukkig zijn de maatregelen versoepeld en gloort er voor de zomervakantie hoop aan de horizon. En de afgelopen tijd heeft ons ook weer veel en leuke nieuwe ideeën. 

Zoals de naam al doet vermoeden, betekent een overnachting bij La Vecchia Scuola slapen onder het dak van een geheel gerenoveerde voormalige landbouwschool uit 1939. En hoe is het om daar een Italiaanse les bij te krijgen. Want bij een verblijf van 3 nachten krijg je een gratis online les Italiaans voor 2 personen van 1,5 uur aangeboden. De les wordt gegeven door een professionele lerares Italiaans.

Heb je altijd al eens kennis willen maken met de Italiaanse taal? Dit is een eenmalige - en dus unieke actie vanuit de samenwerking met De Smaak van Italië. 

Bekijk arrangement

Aanbieding weekend weg met gratis les Italiaans - Smaak van Italië

Taalreizen naar Italië

We hebben een Italiaanse taalweek opgezet waarbij je in 5 dagen praktijk- en theorie les in Italië kunt volgen. De cursus is voor beginners en gevorderden. 

Het lesprogramma wordt gegeven in een ontspannen sfeer bij B&B La Vecchia Scuola in Montefano. Een prachtige kans om de Italiaanse taal te leren in combinatie met activiteiten waarbij de lesstof direct toegepast kan worden. We organiseren deze Italiaanse taalreis samen met een gediplomeerd docente Dietrich Gerretzen-Spies van A Presto.

Ook nieuwsgierig? Lees hoe het nieuwe programma voor de Italiaanse taalweek in 2020 en 2021 in elkaar steekt.

Bekijk arrangement

Cursus Italiaans in Italië

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië is echt een geweldige belevenis. Italië is tenslotte het land van de liefde, van heerlijk culinair genieten en glooiende heuvels. Ook heeft Italië veel middeleeuwse stadjes met historische gebouwen die een mooie setting bieden voor de trouwceremonie of het aansnijden van de taart.

Je trouwdag in Italië duurt vaak 3x zo lang. Dat is misschien wel het meest bijzonder aan een trouwerij in Italië. Een weekend lang genieten met de liefste familie en vrienden die je hebt uitgenodigd. Het is een levenservaring die je altijd bij je zal dragen. Samen met alle gasten die op jullie uitnodiging helemaal naar Italië zijn gekomen.

Heb je ook trouwplannen en wil je trouwen in Italië? 

Bekijk arrangement

Trouwen in Italië

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer