Luxe vakantie - en verwenarrangementen in 2020

We bieden arrangementen zoals een weekend weg met vriendinnen, waar je even helemaal opgaat in een andere omgeving! Hou je van wijn? Kijk, proef en beleef dan onze nieuwe wijnreizen. Of kies voor een leuk arrangement om de Italiaanse taal meer eigen te maken. En speciaal voor de aankomende bruidsparen is er een speciaal trouw arrangement bij La Vecchia Scuola. Je vindt het allemaal in ons aanbod van luxe arrangementen.

Op vakantie bij je eigen olijfboom

Een nieuwe olijfboomgaard betekent nieuwe mogelijkheden. We hebben het ludieke idee om een ‘eigen olijfboom’ arrangement op te starten. Het idee is eenvoudig. Je kunt een eigen olijfboom reserveren waarvan de olijfolie jou toekomt. De olijfolie krijg je toegestuurd, maar je kunt de olijfolie ook zelf komen ophalen. Wánt een weekend met een verblijf van 3 nachten voor twee personen is erbij inbegrepen. Hoe leuk om je eigen olijfboom te bezoeken tijdens een weekendje weg naar Italië! 

Dit is een eenmalige - en dus unieke actie om een eigen olijfboom te reserveren zal alleen gelden voor de oogst van 2020. Ook jouw eigen olijfboom reserveren? Kijk snel verder, want er zijn max. 20 olijfbomen te reserveren.

Bekijk arrangement

Eigen olijfboom arrangement

Weekend weg met gratis les Italiaans

Italië en de toeristische sector is hard getroffen door het coronavirus. De Smaak van Italië steunt daarom diverse vakantie-accommodaties in de Laars. Gelukkig zijn de maatregelen versoepeld en gloort er voor de zomervakantie hoop aan de horizon. En de afgelopen tijd heeft ons ook weer veel en leuke nieuwe ideeën. 

Zoals de naam al doet vermoeden, betekent een overnachting bij La Vecchia Scuola slapen onder het dak van een geheel gerenoveerde voormalige landbouwschool uit 1939. En hoe is het om daar een Italiaanse les bij te krijgen. Want bij een verblijf van 3 nachten krijg je een gratis online les Italiaans voor 2 personen van 1,5 uur aangeboden. De les wordt gegeven door een professionele lerares Italiaans.

Heb je altijd al eens kennis willen maken met de Italiaanse taal? Dit is een eenmalige - en dus unieke actie vanuit de samenwerking met De Smaak van Italië. 

Bekijk arrangement

Aanbieding weekend weg met gratis les Italiaans - Smaak van Italië

Weekend weg met vriendinnen

Een onvergetelijk vriendinnenweekend naar de zon in Italië met een vriendin, zus, moeder, dochter of collega? Genieten van rust, lekker bijkletsen, slenteren door Italiaans dorpjes of wandelen in de omgeving? Of toch liever naar een lokale markt, een middagje winkelen, de wijnboer bezoeken of erop uit met een E-bike? Het is allemaal mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je niets tekort komt en een weekend lang lekker kunt relaxen. 

We verzorgen een vriendinnenweekend voor de dames. Het vriendinnenarrangement is inclusief 3 overnachtingen bij La Vecchia Scuola met ontbijt, welkomstdrankje, Italiaanse kookworkshop, een 4-gangen verrassingsdiner én een Italiaanse filmavond.

De data voor de vriendinnenweekenden in het najaar van 2020 zijn bekend! Er is best wat interesse getoond, dus DAMES wees er snel bij!! 

Bekijk arrangement

Vriendinnenweekend buitenland

Op wijnreis naar Italië

Aankomend najaar (tijdens de druivenpluk) organiseren wij een gezellige kleinschalige en ongedwongen wijnreis naar de mooie wijnstreken in Le Marche Italië. We werken samen met wijnkenners uit de regio waardoor je de leuke wijnhuizen en restaurants bezoekt. En jij kunt daarvan meegenieten! 

Zoals de regio langzamerhand ontdekt is door Italië liefhebbers, zijn ook de Marchigiaanse kwaliteitswijnen steeds meer populair geworden en ondertussen te vinden bij de Nederlandse slijter. Tijdens deze week laten we je op een onstpannen manier kennis maken met de beste wijnstreken en bijbehorende wijnen in de regio. 

Omdat er veel animo is, hebben we besloten niet één maar twee midweken te organiseren. De eerste wijnweek is bjina vol met nieuwe en terugkerende wijnliefhebbers. Maar er is nog plek. 

Bekijk arrangement

Wijn en Spijs Italie 2020

Taalreizen naar Italië

We hebben een Italiaanse taalweek opgezet waarbij je in 5 dagen praktijk- en theorie les in Italië kunt volgen. De cursus is voor beginners en gevorderden. 

Het lesprogramma wordt gegeven in een ontspannen sfeer bij B&B La Vecchia Scuola in Montefano. Een prachtige kans om de Italiaanse taal te leren in combinatie met activiteiten waarbij de lesstof direct toegepast kan worden. We organiseren deze Italiaanse taalreis samen met een gediplomeerd docente Dietrich Gerretzen-Spies van A Presto.

Ook nieuwsgierig? Lees hoe het nieuwe programma voor de Italiaanse taalweek in 2020 en 2021 in elkaar steekt.

Bekijk arrangement

Cursus Italiaans in Italië

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië is echt een geweldige belevenis. Italië is tenslotte het land van de liefde, van heerlijk culinair genieten en glooiende heuvels. Ook heeft Italië veel middeleeuwse stadjes met historische gebouwen die een mooie setting bieden voor de trouwceremonie of het aansnijden van de taart.

Je trouwdag in Italië duurt vaak 3x zo lang. Dat is misschien wel het meest bijzonder aan een trouwerij in Italië. Een weekend lang genieten met de liefste familie en vrienden die je hebt uitgenodigd. Het is een levenservaring die je altijd bij je zal dragen. Samen met alle gasten die op jullie uitnodiging helemaal naar Italië zijn gekomen.

Heb je ook trouwplannen en wil je trouwen in Italië? 

Bekijk arrangement

Trouwen in Italië

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer