Luxe vakantie - en verwenarrangementen

We bieden arrangementen zoals een weekend weg met vrienden, waar je even helemaal opgaat in een andere omgeving! Hou je van wijn? Kijk, proef en beleef dan onze nieuwe wijnreizen. Of kies voor een leuk arrangement om de Italiaanse taal meer eigen te maken. Ook kun je bij ons een eigen olijfboom reserveren....En speciaal voor de aankomende bruidsparen is er een speciaal trouw arrangement bij La Vecchia Scuola. Je vindt het allemaal in ons aanbod van luxe arrangementen.

Op wijnreis naar Italië

Ben je wijnliefhebber en op zoek naar een onvergetelijke vakantie? Dan is een wijnreis naar Italië echt iets voor jou. Je begint je dag met een ontbijt op een zonnige plek in Italië met prachtig uitzicht. Afdwalend door een prachtige heuvelachtige omgeving word je naar de betere wijnhuizen gebracht. 

Samen met andere wijnliefhebbers ga je op bezoek bij diverse wijnboeren. Je proeft op een ontspannen manier diverse wijn- en spijscombinaties. Al proevend maak je kennis met de meest populaire wijnhuizen en specifieke lokale druivensoorten. Dankzij de samenwerking met wijnkenners uit de regio bezoek je de leuke wijnhuizen en restaurants (transfers worden geregeld zodat je vrij bent om te proeven).

Bekijk arrangement

Wijnreis Italië met proeverij

Op vakantie bij je eigen olijfboom

Lijkt het je heerlijk om er een paar dagen tussen uit te gaan? Even helemaal weg en genieten van een andere omgeving? Wat dacht je van een  weekend weg naar het zonnige Italië. Onze olijfboomgaard staat er jaarlijks prachtig bij met een heerlijke bank om tot rust te komen.

Genietend van de zon laat je jouw keuze vallen op de olijfboom die in jouw ogen het meest speciaal is. De olijfolie van deze boom is van jou. Na de oogst komt de piepjonge verse olijfgroene olie van jouw eigen olijfboom per post naar je toe. Proef je de olijfolie al? Ervaar het bij een verblijf met je eigen olijfboom tijdens een weekend weg. 

Bekijk arrangement

Eigen olijfboom arrangement

Weekend weg met vrienden

Om je vast te helpen bij je keuze, vind je hier ons meest uitgebreide arrangement. Zodat je kunt genieten van gezelligheid en rust, lekker bijkletsen, slenteren door Italiaans dorpjes of wandelen in de omgeving. Of toch liever naar een lokale markt, een middagje winkelen, de wijnboer bezoeken of erop uit met een E-bike? Het is allemaal mogelijk. Wij zorgen er op La Vecchia Scuola voor dat je niets tekort komt en een weekend lang lekker kunt relaxen.

Het arrangement is zelf samen te stellen en begint met een basispakket bestaande uit 3 overnachtingen, welkomstdrankje, een 5-gangen verrassingsdiner  in een Italiaans restaurant én een Italiaanse filmavond.

De weekenden zijn zelf in te plannen, op basis van beschikbaarheid en vanaf 4 personen, voor de maanden april, mei, september en oktober. 

Bekijk arrangement

Weekend weg

Introductie les Italiaans

Wil je een begin maken met de Italiaanse taal? En tijdens je vakantie wat meer woordjes Italiaans in de praktijk willen brengen? Dan is dit je kans! Want met een paar woorden uit een cursus Italiaans kom je al snel in contact de Italiaanse bevolking.

De meeste Italianen vinden het prachtig als jij hun taal probeert te spreken. Er gaat een nieuwe wereld voor je open. Want wanneer de taalbarrière is doorbroken, kom je pas echt in aanraking met de Italiaanse cultuur. Maak kennis met La vecchia Scuola en de regio Le Marche en ontvang een introductieles Italiaans cadeau. Voor de echte Italië liefhebbers!

Bekijk arrangement

Italiaanse les voor de Italië liefhebber

Taalreizen naar Italië

We hebben een Italiaanse taalweek opgezet waarbij je in 5 dagen praktijk- en theorie les in Italië kunt volgen. De cursus is voor beginners en gevorderden. 

Het lesprogramma wordt gegeven in een ontspannen sfeer bij B&B La Vecchia Scuola in Montefano. Een prachtige kans om de Italiaanse taal te leren in combinatie met activiteiten waarbij de lesstof direct toegepast kan worden. We organiseren deze Italiaanse taalreis samen met een gediplomeerd docente Italiaans (Nederlands sprekend).

Ook nieuwsgierig? Lees hoe het nieuwe programma voor de Italiaanse taalweek in 2022 in elkaar steekt.

Bekijk arrangement

Cursus Italiaans in Italië

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië is echt een geweldige belevenis. Italië is tenslotte het land van de liefde, van heerlijk culinair genieten en glooiende heuvels. Ook heeft Italië veel middeleeuwse stadjes met historische gebouwen die een mooie setting bieden voor de trouwceremonie of het aansnijden van de taart.

Je trouwdag in Italië duurt vaak 3x zo lang. Dat is misschien wel het meest bijzonder aan een trouwerij in Italië. Een weekend lang genieten met de liefste familie en vrienden die je hebt uitgenodigd. Het is een levenservaring die je altijd bij je zal dragen. Samen met alle gasten die op jullie uitnodiging helemaal naar Italië zijn gekomen.

Heb je ook trouwplannen en wil je trouwen in Italië? 

Bekijk arrangement

Trouwen in Italië

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer