• Uitstapjes arrangementen La Vecchia Scuola Uitstapjes arrangementen La Vecchia Scuola Uitstapjes arrangementen La Vecchia Scuola

Luxe vakantie - en verwen arrangementen

| NIEUW IN SEIZOEN 2024 |

Verken ons aanbod van exclusieve arrangementen en laat je onderdompelen in luxe en onvergetelijke ervaringen. Ontdek een verscheidenheid aan unieke arrangementen, perfect voor een weekendje weg met vrienden, een wijnreis voor liefhebbers van wijn, een arrangement om de Italiaanse taal te leren, of zelfs de mogelijkheid om je eigen olijfboom te reserveren. Voor aanstaande bruidsparen hebben we ook een speciaal trouwarrangement beschikbaar. 

Truffel arrangement

Proef en beleef Le Marche

- NAJAAR 2024 -

Ben je liefhebber van de Italiaanse cultuur en haar keuken? Tijdens deze reis ervaar je het pure Italiaanse leven waar je als vakantieganger alleen maar van kunt dromen. Je gaat op pad met een 'trifulau' (truffelzoeker) en ontdekt de traditionele gebruiken van het zoeken naar truffels. Je geniet van kraakverse olijfolie na de olijven eigenhandig te hebben geplukt. Tijdens een kookworkshop bereid je marchigiaanse gerechten zoals dat door de 'nonna' werd gemaakt. Ook bezoek je diverse wijnhuizen met aansluitend een wijnproeverij.  

Deze reis is meer dan een vakantie, je beleeft en proeft het authentieke leven van Le Marche!

BEKIJK ARRANGEMENT

Weekend weg arrangement

Weekend weg met vrienden

- SEIZOEN 2024 -

Om je vast te helpen bij je keuze, vind je hier ons meest uitgebreide arrangement. Zodat je kunt genieten van gezelligheid en rust, lekker bijkletsen, slenteren door Italiaans dorpjes of wandelen in de omgeving. Of toch liever naar een lokale markt, een middagje winkelen, de wijnboer bezoeken of erop uit met een E-bike? Het is allemaal mogelijk. Wij zorgen er op La Vecchia Scuola voor dat je niets tekort komt en een weekend lang lekker kunt relaxen.

Het arrangement is zelf samen te stellen en begint met een basispakket bestaande uit 3 overnachtingen, welkomstdrankje, een 5-gangen verrassingsdiner  in een Italiaans restaurant én een Italiaanse filmavond.

De weekenden zijn zelf in te plannen, op basis van beschikbaarheid en vanaf 4 personen, voor de maanden april, mei, september en oktober.

BEKIJK ARRANGEMENT


met de Vespa op pad

Met de vespa op pad

- SEIZOEN 2024 -

We zijn verheugd om onze gasten en tevens jou als bezoeker van onze website de mogelijkheid te bieden om de schilderachtige schoonheid van de regio Le Marche te gaan verkennen met behulp van een van de meest iconische voertuigen in Italië: de Vespa. Met onze samenwerkingspartner Vespa Tour Marche, een gerenommeerd verhuurbedrijf van Vespa's, kun je jouw droom uit laten komen en een Vesta huren om op je eigen tempo door de betoverende Italiaanse landschappen te cruisen.

BEKIJK ARRANGEMENT

Taalreis naar Italië

Taalreis naar Italië

- BIJ GENOEG AANMELDINGEN -

We hebben een Italiaanse taalweek opgezet waarbij je in 5 dagen praktijk- en theorie les in Italië kunt volgen. De cursus is voor beginners en gevorderden. Het lesprogramma wordt gegeven in een ontspannen sfeer bij B&B La Vecchia Scuola. Een prachtige kans om de Italiaanse taal te leren in combinatie met activiteiten waarbij de lesstof direct toegepast kan worden. We organiseren deze Italiaanse taalreis samen met een gediplomeerd docente Italiaans (Nederlands sprekend).
Ook nieuwsgierig? Lees hoe het nieuwe programma voor de Italiaanse taalweek in elkaar steekt.

BEKIJK ARRANGEMENT

Introductieles Italiaans

Introductie les Italiaans

Wil je een begin maken met de Italiaanse taal? En tijdens je vakantie wat meer woordjes Italiaans in de praktijk willen brengen? Dan is dit je kans! Want met een paar woorden uit een cursus Italiaans kom je al snel in contact de Italiaanse bevolking.

De meeste Italianen vinden het prachtig als jij hun taal probeert te spreken. Er gaat een nieuwe wereld voor je open. Want wanneer de taalbarrière is doorbroken, kom je pas echt in aanraking met de Italiaanse cultuur. Maak kennis met La vecchia Scuola en de regio Le Marche en ontvang een introductieles Italiaans cadeau. Voor de echte Italië liefhebbers!

BEKIJK ARRANGEMENT


Wijnreis

Op wijnreis naar Italië

Ben je wijnliefhebber en op zoek naar een onvergetelijke vakantie? Dan is een wijnreis naar Italië echt iets voor jou. Je begint je dag met een ontbijt op een zonnige plek in Italië met prachtig uitzicht. Afdwalend door een prachtige heuvelachtige omgeving word je naar de betere wijnhuizen gebracht. 

Samen met andere wijnliefhebbers ga je op bezoek bij diverse wijnboeren. Je proeft op een ontspannen manier diverse wijn- en spijscombinaties. Al proevend maak je kennis met de meest populaire wijnhuizen en specifieke lokale druivensoorten. Dankzij de samenwerking met wijnkenners uit de regio bezoek je de leuke wijnhuizen en restaurants (transfers worden geregeld zodat je vrij bent om te proeven).

BEKIJK ARRANGEMENT

Olijfboomarrangement

Op vakantie bij je eigen olijfboom

Lijkt het je heerlijk om er een paar dagen tussen uit te gaan? Even helemaal weg en genieten van een andere omgeving? Wat dacht je van een  weekend weg naar het zonnige Italië. Onze olijfboomgaard staat er jaarlijks prachtig bij met een heerlijke bank om tot rust te komen.

Genietend van de zon laat je jouw keuze vallen op de olijfboom die in jouw ogen het meest speciaal is. De olijfolie van deze boom is van jou. Na de oogst komt de piepjonge verse olijfgroene olie van jouw eigen olijfboom per post naar je toe. Proef je de olijfolie al? Ervaar het bij een verblijf met je eigen olijfboom tijdens een weekend weg. 

BEKIJK ARRANGEMENT

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië is echt een geweldige belevenis. Italië is tenslotte het land van de liefde, van heerlijk culinair genieten en glooiende heuvels. Ook heeft Italië veel middeleeuwse stadjes met historische gebouwen die een mooie setting bieden voor de trouwceremonie of het aansnijden van de taart.

Je trouwdag in Italië duurt vaak 3x zo lang. Dat is misschien wel het meest bijzonder aan een trouwerij in Italië. Een weekend lang genieten met de liefste familie en vrienden die je hebt uitgenodigd. Het is een levenservaring die je altijd bij je zal dragen. Samen met alle gasten die op jullie uitnodiging helemaal naar Italië zijn gekomen.

Heb je ook trouwplannen en wil je trouwen in Italië? 

BEKIJK ARRANGEMENT

Trouwen in Italië Trouwen in Italië Trouwen in Italië