Gratis ebook met tips voor vakantie in Le Marche Gratis ebook met tips voor vakantie in Le Marche Gratis ebook met tips voor vakantie in Le Marche

Op zoek naar tips voor een onvergetelijke vakantie?

Met deze digitale reisgids ontdek  je dé 10 hoogtepunten van Le Marche. Je krijgt een indruk van de regio die ook wel het tweede Toscane wordt genoemd, maar dan zonder massa’s toeristen. Al meer dan 15.000 keer gedownload door enthousiaste reizigers. 

ebook downloaden

Schrijvers Jurgen en Gonnie die local ervaringen delen in ebook

Sinds 2016 ontdekken wij al het moois dat Le Marche te bieden heeft

Wij zijn Jurgen en Gonnie en wonen vanaf februari 2016 in Italië. In Le Marche vonden wij de perfecte combinatie van prachtig natuurschoon (zoals de zee en de bergen) en authentieke Italiaanse dorpjes. De regio is nog niet overspoeld door toeristen waardoor je er nog het echte Italië vindt.

Als eigenaren van een B&B zijn we niet alleen gastheren, maar ook ervaren gidsen die onze gasten begeleiden door onze prachtige regio. We kennen niet alleen de bekende toeristische plekjes, maar ook de verborgen pareltjes die alleen de lokale bevolking kent. We hebben al die jaren ervaring opgebouwd over de regio waarin we wonen en deze gebundeld in een reisgids. 

Dé reisgids voor een geslaagde vakantie in Le Marche

In de reisgids staan de 10 hoogtepunten die je gezien moet hebben tijdens een vakantie in Le Marche. De tips variëren van zeldzame witte strandjes tot de mooiste bezienswaardigheden van Ancona, Loreto en Macerata. Volledig vernieuwd, 30 pagina's dik en dagelijks aangevraagd (met ruim 15.000 downloads). Mis het niet!

Naar downloaden reisgids

direct toegang

 • Casteluccio Monte Sibillini Casteluccio Monte Sibillini Casteluccio Monte Sibillini
  Loreto Loreto Loreto
 • Numana Numana Numana
  Sirolo Sirolo Sirolo
 • Adriatische kust Adriatische kust Adriatische kust
  Monte San Vicino Monte San Vicino Monte San Vicino
 • Casteluccio Monte Sibillini
 • Loreto
 • Numana
 • Sirolo
 • Adriatische kust
 • Monte San Vicino

Heel Italië in één regio

De regio Le Marche (ook de Marken genoemd) vind je in het midden van Italië. Het landschap is heuvelachtig en op de achtergrond zie je de met sneeuw bedekte metershoge bergen van de Monti Sibillini terug. De regio strekt uit van Urbino tot aan Ascoli Piceno, hoe dan ook, het is overal mooi! 

Le Marche wordt ook wel het tweede Toscane genoemd. In het oosten schittert de azuren Adriatische Zee je tegemoet. Het binnenland verrast je telkens weer met zijn groen-gouden heuvellandschap, geel wuivende graanvelden, zilverkleurige olijfbomen, wijnvelden én zonnebloemen. In Le Marche vind je nog het authentieke Italië zonder massatoerisme. En de inwoners van Le Marche zijn ook erg gastvrij.  

Een vakantie naar Italië betekent gegarandeerd een geweldige tijd, maar met zoveel cultuur is het niet altijd gemakkelijk om alles te ervaren in één vakantie reis. In de regio Le Marche is dit wel mogelijk. Deze regio wordt daarom door de lokale bevolking omschreven als ‘heel Italië in één regio’.

Mocht je nog niet hebben kunnen kiezen welke regio het beste past bij jouw vakantie bestemming, dan is de reisgids er speciaal voor jou. Hierin staan 10 tips voor een onvergetelijke vakantie in Le Marche. Zodat je je toch alvast kunt oriënteren op de hotspots die je zeker niet mag missen.

"Geen tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken? De reisgids helpt je bij jouw vakantie avontuur." "Geen tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken? De reisgids helpt je bij jouw vakantie avontuur." "Geen tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken? De reisgids helpt je bij jouw vakantie avontuur."

"Geen tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken? De reisgids helpt je bij jouw vakantie avontuur."

Ontvang direct toegang tot deze uitgebreide reisgids over Le Marche

Ontdek het geheim van Le Marche. In de mooiste regio van Italië vind je nog rust, ruimte en puurheid. Geen massa’s toeristen. Mensen zijn relaxed, vriendelijk en hebben altijd tijd voor een praatje. De keuken is puur met heerlijke lokale wijnen en voor weinig geld kun je er nog goed eten. Vraag nu de reisgids aan zodat jouw volgende vakantie onvergetelijk zal zijn. 

DIRECT TOEGANG

Sirolo aan de Adriatische kust Sirolo aan de Adriatische kust Sirolo aan de Adriatische kust
Gratis reisgids 30 pagina's dik

Wil jij weleens wat anders op jouw vakantie?

Omdat de beste vakantie vaak begint bij een goede voorbereiding, maar het je helaas aan tijd ontbreekt, hebben we een gratis reisgids voor je. Met deze dikke gids waan je je helemaal in Le Marche. Het exemplaar bevat veel foto’s en illustraties, is zonder advertenties en nu digitaal te ontvangen.

 • Dagje strand? Dit zijn de mooiste stranden
 • Cultuurtips en Italiaanse dorpen
 • Uitstapjes
 • Fiets- en wandeltips
 • Naar de wijnboer
 • Verkoeling in de (berg)meren

DIRECT TOEGANG

Wat gasten over de reisgids zeggen

 • Paul en Sandra

  Paul en Sandra

  2024-02-22

  We hebben een prachtige mooie reisgids over Le Marche op internet gevonden. Daarin werd beloofd dat de regio een fantastisch mooi landschap zou hebben. Niets is minder waar. We hebben gewandeld, lekker gegeten aan het strand en cultuur gesnoven. We hebben veel meer ontdekt en ondernomen dan we zonder alle tips zouden hebben gedaan. Kortom deze reisgids is voor iedereen die een mooie vakantie in Italië zoekt  een echte aanrader. We gaan vast weer een keer terug! Tot ziens!

 • Hanneke en Ruud

  Hanneke en Ruud

  2023-05-01

  Met veel plezier hebben we gelogeerd bij Gonnie en Jurgen in de eerste week van hun nieuwe seizoen en het was ronduit fantastisch. De B&B is prachtig en de locatie is overweldigend mooi. Met de digitale reisgids wisten we direct welke plekken te bezoeken. Met het mooie weer zijn we naar de kust geweest en hebben we diverse dorpen bezocht. Een dagje naar de Monti Sibillini is zeker aan te raden. Een prachtige omgeving.

 • Danielle en Patrick

  Danielle en Patrick

  2023-04-16

  Aan ons de eer het seizoen bij La Vecchia Scuola te mogen openen. Niets dan lof! Bij aankomst een warm onthaal met een heerlijk glas wijn. Niet alleen bij ons, elke gast krijgt deze persoonlijke aandacht en interesse. Bijna elke dag gingen we even op pad, want de regio heeft veel te bieden. Zeker wanneer je niet van teveel toerisme houdt. Het e-book hebben we thuis al gedownload en we wisten al waar naartoe te gaan. We komen zeker nog eens terug!