Gratis e-book met tips voor vakantie in Le Marche Italië

Op zoek naar tips voor jouw zomervakantie naar Italië? Ontdek dan het geheim van Le Marche. Want Le Marche wordt ook wel het tweede Toscane genoemd. In het oosten schittert de azuren Adriatische Zee je tegemoet. Het binnenland verrast je telkens weer met zijn groen-gouden heuvellandschap, geel wuivende graanvelden, zilverkleurige olijfbomen, wijnvelden én zonnebloemen. Lees het allemaal in het 30 pagina's dikke gratis e-book. Onlangs vernieuwd en dagelijks gedownload!

De regio Le Marche (ook de Marken genoemd) vind je in het midden van Italië. Het landschap is heuvelachtig en op de achtergrond zie je de met sneeuw bedekte metershoge bergen van de Monti Sibillini terug. De regio strekt uit van Urbino tot aan Ascoli Piceno, hoe dan ook, het is overal mooi! 

In de mooiste regio van Italië vind je nog rust, ruimte en puurheid. Geen massa’s toeristen. De inwoners van Le Marche zijn erg gastvrij.  

De regio Le Marche kent een lange geschiedenis van veldslagen, rijke kasteelheren, boeren die het land bewerkten en van veel handwerkslieden met hun ambachten. In elk pittoresk dorpje, hoe klein ook, kun je dan ook een museum verwachten met archeologische vondsten. Andere plaatsjes tonen de lokale handwerktradities of vertellen het levensverhaal van een beroemde lokale held.

  • Adriatische kust Le Marche
  • Vakantie Le Marche Italië
  • Loreto Le Marche

Heel Italië in één regio

Een vakantie naar Italië betekent gegarandeerd een geweldige tijd, maar met zoveel cultuur (zoals ook in Toscane en Umbrië) is het niet altijd gemakkelijk om alles te ervaren in één vakantie reis. In de regio Le Marche is dit wel mogelijk. Deze regio wordt daarom door de lokale bevolking omschreven als ‘heel Italië in één provincie’. De regio wordt ook wel vergeleken met Toscane maar zonder de hordes toeristen en met nog relatief goedkope restaurants en activiteiten.

10 Tips voor een onvergetelijke vakantie in Le Marche Italië

Wil jij wel eens iets anders en heb je niet de tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken? Er is een gratis e-book beschikbaar met 10 tips voor een onvergetelijke vakantie naar Le Marche. Het E-book is onlangs vernieuwd en wordt bijna dagelijks gedownload. De tips variëren van zeldzame witte strandjes tot de mooiste bezienswaardigheden van Ancona, Loreto en Macerata. Mis het niet en download het e-book. 

 

E book downloaden

Download E-book

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer