• Trouwen in Italië Trouwen in Italië Trouwen in Italië

Trouwen in het land van de liefde

Trouwen op de mooiste trouwlocatie in Italië. Daar droomt toch iedereen over? Want Italië is het land van de liefde, van heerlijk culinair genieten en lieflijke heuvels. De prachtige wijngaarden met eeuwenoude Italiaanse dorpjes. Trouwen in Italië is een levenservaring die je altijd bij je zal dragen. Je kunt ervoor kiezen om je dierbaren mee te nemen. Iedereen is er van begin tot einde bij die dag. Vaak hebben mensen het er jaren later nog over. 

 

Sfeerfoto met avondverlichting tijdens bruiloft in tuin La Vecchia Scuola Sfeerfoto met avondverlichting tijdens bruiloft in tuin La Vecchia Scuola Sfeerfoto met avondverlichting tijdens bruiloft in tuin La Vecchia Scuola
Ontzorgen

Ontzorgen

Juist wanneer je in Italië gaat trouwen, wil je dat alles goed wordt geregeld. Dat er iemand de taal spreekt en er is op jullie huwelijksdag zelf. Samen met de weddingplanner in Nederland regelen wij jullie huwelijksdag in Italië. Zodat je van het begin tot einde kunt genieten van deze bijzondere dag met al jullie gasten.

Kleinschalig en intiem

Kleinschalig en intiem

Op La Vecchia Scuola heerst een intieme sfeer met diverse loungeplekken. Er zijn 5 tweepersoonskamers voor 10 personen. Voor het bruidspaar is er een sfeervolle bruidssuite. Met het trouwfeest kunnen er 30 tot 55 gasten op deze locatie verblijven. De gasten kunnen worden ondergebracht in accommodaties elders in de nabije omgeving, zodat je je als bruidspaar samen met je naasten in rust kunt voorbereiden op de grote dag.


De trouwceremonie

De trouwceremonie

Italië is het land van de liefde, heerlijk eten, glooiende heuvels en romantiek. Kies voor een bijzondere ceremonie. Je kunt symbolisch trouwen in de wijngaard of officieel in de authentieke trouwzaal van het dorp. Op de Piazza of bij de wijngaard wordt de bruidstaart aangesneden en met prosecco getoost op het bruidspaar. En wie van de gasten zal het bruidsboeket vangen?

 

De feestavond

De feestavond

Op de feestlocatie bij La Vecchia Scuola is er een 4 gangen diner in de tuin aan lange tafels met uitzicht op de heuvels. Heerlijk voor de zomeravonden in de open lucht onder de sfeervolle verlichting.

De gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje. Het diner bestaat uit een antipasto, 2 pasta’s en een vleesgerecht inclusief streekwijn en tafelwater. De tiramisù taart wordt aangesneden bij het zwembad (met limoncello en koffie). Daarna start de band of DJ voor een gezellig vervolg van de feestavond. 

Een romantische trouwlocatie

Een romantische trouwlocatie

Wat kost een bruiloft in Italië? Het antwoord hierop is niet simpel. De kosten zijn afhankelijk van heel veel factoren. Ten eerste de regio waar je wilt trouwen en de periode waarin de bruiloft plaatsvindt. Of wat dacht je van het aantal gasten tijdens de bruiloft.

Wellicht worden de overnachtingen van de gasten wel betaald door het bruidspaar en wordt er ook op culinair gebied erg goed voor hen gezorgd? Daarnaast heeft de vorm van de ceremonie ook invloed op de kosten. Er zijn zoveel factoren waar je rekening mee moet houden. 

Waar moet je op letten?

Geen land leent zich beter voor een sprookjeshuwelijk dan het romantische Italië. Maar een huwelijk organiseren in het buitenland is geen sinecure. Waar moet je op letten als je gaat trouwen in Italië? Hoeveel mag het kosten? De kosten verschillen per bruiloft, per verblijfsduur en zijn afhankelijk van het aantal gasten die jullie mee willen nemen vanuit Nederland. Je gasten kun je aanbieden om de vliegtickets te betalen en dat zij het verblijf betalen of net andersom.

Neem contact op met ons voor vragen of een prijsindicatie. Mochten jullie al een idee hebben over hoe jullie Italiaanse bruiloft eruit moet komen te zien en hoeveel gasten aanwezig zullen zijn, geef dit dan direct aan ons door. 

Trouwen in Italië?

Heb je interesse in La Vecchia Scuola als trouwlocatie? Neem dan contact op met onderstaand formulier en laat ons weten wat je wensen zijn. Heb je nog vragen? Stel deze direct, we reageren snel.