Hét tijdschrift over Le Marche waarmee je vakantie direct begint

 • Nog niet eerder in Le Marche geweest of juist nieuwe plekken ontdekken?
 • Geen tijd of zin om door dikke reisboeken te gaan? 
 • Op zoek naar tips die jouw vakantie nog nét iets leuker maken?

Dan is dit reismagazine voor jou bedoeld!

 • De meest complete reisgids voor midden Le Marche
 • Ben op de hoogte van de 21 mooiste dorpen en steden die je gezien moet hebben
 • Haal het maximale uit je vakantie dag met de 'erop uit' inspiratie 
 • Ontdek de mooiste stranden van kiezel- tot zandstrand
 • Begin je dag voorbereid en zonder zorgen met één van de uitgestippelde wandelroutes 
 • Ben op de hoogte van de mooiste natuurgebieden voor een dagje vertier te voet of op de fiets .
 • Eet het lekkerst in één van de 28 restaurant tips
 • Professioneel opgezet glossy magazine met prachtige foto's en boordevol informatie 
 • Maar liefst 100 pagina's dik, plezierig leesbaar en zonder advertenties 

Direct per post te ontvangen, maar er is een beperkte oplage beschikbaar. Bestel daarom NU het magazine voor maar € 9.75 (excl. verzendkosten)

Bestel reismagazine

Italië magazine

Glossy Italië magazine boordevol reistips en prachtig beeldmateriaal

Rijdend over de binnenwegen die kronkelig de contouren van lieflijke marchigiaanse heuvels volgen, kom je op de meest fantastische plekken terecht. Van Urbino naar Ancona tot Ascoli Piceno. Dompel jezelf onder in de charme van 21 pittoreske Italiaanse dorpen waarmee je alle culturele hoogtepunten in het hart van Le Marche ontdekt.

Vervolg je reis door de prachtige heuvellandschappen waar je als natuurliefhebber helemaal aan je trekken komt. Maak de meest prachtige wandelingen. Je kunt wandelen in de heuvels, in de bergen of aan de kust. Een zevental uiteenlopende wandelroutes vind je in dit magazine. Of beleef, proef en ervaar Le Marche op de fiets, want met een e-bike ga je moeiteloos de heuvels over. 

Het magazine is professioneel vormgegeven en de prachtige foto’s zijn erg zinnenprikkelend. Ontdek met deze ‘insider tips’ hoe jij jouw volgende vakantie nog onvergetelijker kunt maken.

Check hier het inkijkexemplaar.  

 

Onze wens met dit magazine...

Al vijf jaar wonen wij (Jurgen en Gonnie) in Le Marche waar wij de perfecte ombinatie vonden van prachtig natuurschoon (zoals de zee en de bergen) en mooie Italiaanse dorpen. De regio is nog niet overspoeld door toeristen waardoor je er nog het echte Italië vindt. Mensen zijn relaxed, vriendelijk en hebben altijd tijd voor een praatje.

Wij houden ervan om het authentieke Italiaanse leven te ontdekken. In dit magazine hebben wij alle informatie samengebracht uit de afgelopen 5 jaar over de bezienswaardigheden die er zijn, de dagtrips die je kunt maken en niet onbelangrijk - waar je culinair kunt genieten in het hart van ons geliefde Le Marche.

Wij vinden dat iedereen die de regio bezoekt toegang moet hebben tot deze reisinformatie. Daarom hebben we er alles aan gedaan om zoveel mogelijk waardevolle informatie te bundelen in dit magazine. Met deze reisgids kun je direct op pad zonder je vooraf al te veel te moeten verdiepen in de regio. 

Het magazine is 100 pagina's dik, met plezierig en prettig leesbare teksten, informatief zonder advertenties en met de meest prachtige foto’s van Le Marche.

Er is een BEPERKTE OPLAGE beschikbaar, dus bestel dit glossy magazine direct voor maar €9,75 (excl. verzendkosten).

BESTEL REISMAGAZINE

 

Auteurs La Vecchia Scuola Jurgen en Gonnie Linssen

*****

Neline en Roel: “Le Marche is al veel jaren onze favoriete vakantieregio; veel mooi plekjes en plaatsen ontdekt en bezocht en hartelijke ontmoetingen gehad. Toch biedt dit breed informatieve magazine ook ons veel nieuwe informatie over ‘verborgen’ plaatsen als ook nieuwe adressen van veelbelovende restaurants en mooie plekjes aan de zee. Een absolute aanrader dus; een magazine voor langdurige voorpret en voor het bij de hand hebben tijdens een bezoek aan Le Marche”. 

*****

Insider tips om jouw volgende vakantie nog onvergetelijker te maken

Dwaal verder richting de Riviera del Conero. Beklim de gelijknamige berg tot aan Numana en Sirolo, twee prachtige historische dorpen waar je vanaf panoramische terrassen kunt genieten van een 180 ° uitzicht over de Adriatische kust. De meest mooie baaien en stranden liggen in de Monte Conero. Je ontdekt ze allemaal in dit magazine.

Wijnproeven in Le Marche is één van die zaken waar je niet omheen kunt tijdens je vakantie. Een aantal populaire wijnhuizen in deze mooie Italiaanse wijnstreek zijn voor je op een rij gezet. Ontvang meer tips voor een dagje uit. Van antiekmarkt tot mosselfeest, kom je in Le Marche, mis dan deze lokale feesten niet.

Ben jij een echte Bourgondiër? Tijdens een culinaire reis komen jij en jouw smaakpupillen helemaal tot leven. De 28 beste restaurants zijn voor je beproefd en uiteengezet. Ook verzot op verse pasta? Dan is een Italiaanse kookworkshop echt iets voor jou. Doe inspiratie op aan de hand van diverse Italiaanse workshop ideeën. Zo kun je de lokale specialiteiten leren kennen en hoor je alles over de regio en haar cultuur.

BESTEL REISMAGAZINE

 • Workshop reismagazine
 • Restaurants magazine reizen
 • Mosselfeesten reismagazine

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer