Video van glossy magazine Video van glossy magazine Video van glossy magazine

Dikke glossy boordevol reistips en prachtig beeldmateriaal

Met dit meest complete tijdschrift over Le Marche kun je direct op pad. Het bevat meer dan 300 foto’s en illustraties van prachtige dorpen, wandelroutes, goede restaurants en de mooiste stranden. Al meer dan 2.500 keer besteld door enthousiaste vakantiegangers.

direct bestellen

Schrijvers locals Jurgen en Gonnie

Wij hebben onze reiservaring door Le Marche gebundeld in deze glossy

Wij zijn Jurgen en Gonnie en houden ervan om het authentieke Italiaanse leven te ontdekken. Sinds 2016 wonen en leven we in Italië. Als eigenaren van B&B La Vecchia Scuola hebben we al diverse uitstapjes gemaakt en gasten begeleid door de regio. En daarbij weten we niet alleen de meest toeristische plekken te vinden, maar ook authentieke plaatsen waar je nog het echte Italiaanse leven ervaart.

We vinden dat iedereen die de regio Le Marche bezoekt, toegang moet hebben tot deze meest uitgebreide reisinformatie. In dit magazine hebben wij alle informatie samengebracht uit de afgelopen jaren over de bezienswaardigheden die er zijn, de dagtrips die je kunt maken en niet onbelangrijk - waar je culinair kunt genieten in het door ons zo geliefde Le Marche. Met onze ervaring in tekstschrijven en vormgeving zijn we er samen in geslaagd om een informatief en professioneel vormgegeven tijdschrift van 100 pagina’s uit te brengen. 

100 Pagina dikke glossy

De beste vakantie begint met de juiste tips

Ontdek hét geheim van Italië, Le Marche heel Italië in één regio. Een prachtig stuk authentiek Italië zonder massa’s toeristen. Bestel dit glossy tijdschrift per post of download direct het digitale exemplaar vol met ‘insider’ tips om jouw vakantie nét dat beetje extra te geven. Want de beste vakantie begint vaak met een goede voorbereiding!

DIRECT TOEGANG

 • Regio Le Marche glossy magazine Regio Le Marche glossy magazine Regio Le Marche glossy magazine
 • Loreto Le Marche Loreto Le Marche Loreto Le Marche
 • Regio Le Marche glossy magazine Regio Le Marche glossy magazine Regio Le Marche glossy magazine
 • Corinaldo Le Marche Corinaldo Le Marche Corinaldo Le Marche

Waan je alvast in Italië met deze glossy

Rijdend over de binnenwegen die kronkelig de contouren van lieflijke marchigiaanse heuvels volgen, kom je op de meest fantastische plekken terecht. Van Urbino naar Ancona tot Ascoli Piceno. Dompel jezelf onder in de charme van 21 pittoreske Italiaanse dorpen waarmee je alle culturele hoogtepunten in het hart van Le Marche ontdekt.

Vervolg je reis door de prachtige heuvellandschappen waar je als natuurliefhebber helemaal aan je trekken komt. Maak de meest prachtige wandelingen. Je kunt wandelen in de heuvels, in de bergen of aan de kust. Een zevental uiteenlopende wandelroutes vind je in dit magazine. Of beleef, proef en ervaar Le Marche op de fiets, want met een e-bike ga je moeiteloos de heuvels over.

Geef jouw vakantie nét dat beetje extra. Het magazine is prachtig vormgegeven en de prachtige foto’s zijn erg zinnenprikkelend. Ontdek met deze ‘insider tips’ hoe jij jouw volgende vakantie nog onvergetelijker kunt maken. 

Check hier het inkijkexemplaar.  

 

"Met dit tijdschrift kun je direct op pad, zonder vooraf veel uit te moeten zoeken." "Met dit tijdschrift kun je direct op pad, zonder vooraf veel uit te moeten zoeken." "Met dit tijdschrift kun je direct op pad, zonder vooraf veel uit te moeten zoeken."

"Met dit tijdschrift kun je direct op pad, zonder vooraf veel uit te moeten zoeken."

Wat anderen zeggen over de glossy

 • Paul en Ineke

  Paul en Ineke

  2023-09-23

  Gonnie en Jurgen hebben gezorgd voor een prachtig glossy magazine vol met leuke, mooie, lekkere en praktische tips die je bezoek aan Le Marche mede onvergetelijk maken. Heel handig om mee op pad te gaan. Op onze kamer lag een exemplaar, maar we hadden de glossy al in huis. Veel informatie uit gehaald.

 • Roel en Neline

  Roel en Neline

  2023-09-01

  Le Marche is al veel jaren onze favoriete vakantieregio. Toch biedt dit breed informatieve magazine ook ons veel nieuwe informatie over ‘verborgen’ plaatsen als ook nieuwe adressen van veelbelovende restaurants en mooie plekjes aan de zee. Een absolute aanrader dus.

 • Luc en Magda

  Luc en Magda

  2023-06-08

  De glossy hebben we direct na reservering besteld, want het wordt ook in België geleverd. We hebben er veel tips uit gehaald en natuurlijk gaven Jurgen en Gonnie ook nog tips. Een aanrader wanneer je veel uit je vakantie wilt halen. 

  Alle leuke uitstapjes vind je in deze glossy

  Dwaal af naar de ‘Riviera del Conero’. Beklim de gelijknamige berg tot aan Numana en Sirolo, twee prachtige historische dorpen waar je vanaf panoramische terrassen kunt genieten van een 180 ° uitzicht over de Adriatische kust. De meest mooie baaien en stranden liggen in de Monte Conero. Je ontdekt ze allemaal in dit magazine.

  Wijnproeven in Le Marche is één van die zaken waar je niet omheen kunt tijdens je vakantie. Een aantal populaire wijnhuizen in deze mooie Italiaanse wijnstreek zijn voor je op een rij gezet. Ontvang meer tips voor een dagje uit. Van antiekmarkt tot mosselfeest, kom je in Le Marche, mis dan deze lokale feesten niet.

  Ben jij een echte Bourgondiër? Tijdens een culinaire reis komen jij en jouw smaakpupillen helemaal tot leven. De 28 beste restaurants zijn voor je beproefd en uiteengezet. Ook verzot op verse pasta? Dan is een Italiaanse kookworkshop echt iets voor jou. Doe inspiratie op aan de hand van diverse Italiaanse workshop ideeën. Zo kun je de lokale specialiteiten leren kennen en hoor je alles over de regio en haar cultuur.

  DIRECT TOEGANG

  Lago di Cingoli als toeristische trekpleister Lago di Cingoli als toeristische trekpleister Lago di Cingoli als toeristische trekpleister

  Afbeelding glossy

  Zowel digitaal als per post te ontvangen

  Met dit 100 pagina dikke glossy magazine waan je je helemaal in Italië. Je leest over leuke dagtrips, de meest prachtige wandelroutes, diverse restaurants waar je culinair kunt genieten en je snuift cultuur op in de mooiste Italiaanse dorpen die je echt gezien moet hebben. Met deze meest complete reisgids voor de regio Le Marche kun je direct op pad. Het magazine bevat meer dan 300 foto’s en illustraties, is zonder advertenties en nu per post te ontvangen.

  • Cultuurtips voor de 21 mooiste dorpen en steden
  • Haal het maximale uit je vakantie dag met de 'erop uit' inspiratie
  • Ontdek de mooiste stranden van kiezel- tot zandstrand
  • Begin je dag voorbereid en zonder zorgen met één van de uitgestippelde wandelroutes
  • Ben op de hoogte van de mooiste natuurgebieden voor een dagje vertier te voet of op de fiets
  • Eet het lekkerst in één van de 28 restaurant tips

  Direct per post te ontvangen, maar er is een beperkte oplage beschikbaar. Ontvang het magazine daarom NU voor maar € 12,50 (excl. verzendkosten)

  DIRECT TOEGANG

  "We zien veel gasten met het tijdschrift Le Marche ontdekken" "We zien veel gasten met het tijdschrift Le Marche ontdekken" "We zien veel gasten met het tijdschrift Le Marche ontdekken"

  "We zien veel gasten met het tijdschrift Le Marche ontdekken"

  Monte Conero cultureel erfgoed Monte Conero cultureel erfgoed Monte Conero cultureel erfgoed
  Afbeelding reisgids met glossy foto's

  Deze glossy maakt jouw vakantie tot een onvergetelijke ervaring

  Nog niet eerder in Le Marche geweest of juist nieuwe plekken ontdekken? Geen tijd of zin om door dikke reisboeken te gaan? Op zoek naar tips die jouw vakantie nog nét iets leuker maken? Dan is dit magazine voor jou bedoeld!

  • Tips voor bezichtigingen in 21 dorpen en steden
  • Erop uit tips voor een dagje weg
  • Geheime stranden van kiezel- tot zandstrand
  • 7 Uitgeschreven wandelroutes
  • Diverse natuurgebieden voor een dagje wandelen of fietsen
  • 28 restaurant tips

  Het magazine is plezierig om te lezen met goed leesbare teksten, informatief zonder advertenties en met de meest prachtige foto’s van Le Marche.

  Direct lezen? Je kunt het magazine ook downloaden. Of bestel een bundel met het kassakoopje waarmee je zowel het tijdschrift per post als digitaal ontvangt. 

  DIRECT TOEGANG