Logeren bij Nederlanders Jurgen en Gonnie op La Vecchia Scuola in Italië Logeren bij Nederlanders Jurgen en Gonnie op La Vecchia Scuola in Italië Logeren bij Nederlanders Jurgen en Gonnie op La Vecchia Scuola in Italië

Geniet van Italiaanse gastvrijheid bij Jurgen en Gonnie uit Nederland

Voel je welkom en stap binnen in ons Italiaanse avontuur. Want sinds 2016 noemen we Italië ons thuis. Onze reis begon met een campertocht waar we door heel Italië trokken op zoek naar de ideale plek. Uiteindelijk vonden we in het hartje van Le Marche niet alleen ons droomhuis, La Vecchia Scuola, maar ook de perfecte locatie voor onze B&B. Het prachtige uitzicht en de warme ambiance van het pand raakten ons direct. In februari vestigden we ons in Montefano, en amper 3 maanden later mochten we onze eerste gasten verwelkomen. Na diverse intensieve verbouwingen hebben we deze plek omgetoverd tot een klein paradijs. 

Een thuishaven in Le Marche

Wij zijn Jurgen en Gonnie en vanaf mei 2016 zijn we geëmigreerd en is ons nieuwe leven in Italië begonnen. Het roer is definitief om! Maar dat ging niet vanzelf. Na vele kilometers te hebben afgelegd en talloze dorpen te hebben verkend, ontstond er voor ons een vertrouwd zoekgebied. In het midden van Le Marche vonden wij de perfecte combinatie van prachtig natuurschoon (zoals de zee en de bergen) en authentieke Italiaanse dorpjes. Hier wilden we niet alleen ons eigen thuis creëren, maar ook gasten laten delen in de pracht van de regio. Inmiddels hebben we een leven opgebouwd in Montefano, omringd door Italiaanse buren en vrienden die ons hartelijk hebben verwelkomd.

De regio is nog niet overspoeld door toeristen waardoor je er nog het echte Italië vindt. Mensen zijn relaxed, vriendelijk en hebben altijd tijd voor een praatje. Maar beelden zeggen meer dan woorden. Italië Magazine maakte een mooie rapportage over La Vecchia Scuola en ons leven in de regio Le Marche. Blader alvast door het inkijkexemplaar.

 


"Van terugkerende gasten weet ik nog hoe ze graag het eitje bereid willen hebben. " "Van terugkerende gasten weet ik nog hoe ze graag het eitje bereid willen hebben. " "Van terugkerende gasten weet ik nog hoe ze graag het eitje bereid willen hebben. "

"Van terugkerende gasten weet ik nog hoe ze graag het eitje bereid willen hebben. "

Welkomstdrankje bij Jurgen en Gonnie

Een warm onthaal

Na aankomst van een lange reis zorgen we voor een warm onthaal. Waardoor je je direct thuis voelt. En daar hoort natuurlijk een welkomstdrankje bij!

Tijdens het ontbijt delen we graag tips, en ook tijdens gezellige kookavonden of ontspannen momenten op het terras met andere gasten vertellen we je graag onze persoonlijke ervaringen. We hopen op deze  manier nog jaren te kunnen genieten van de B&B en het Italiaanse leven. Samen met de gasten die ondertussen graag terugkeren naar deze prachtige plek.

Jurgen en Gonnie met persoonlijke aandacht voor gasten

Persoonlijke aandacht

We zijn zelf ook aanwezig op de accommodatie en beschikbaar voor vragen en hulp bij reserveringen (bijv. Vespa). Bij aankomst krijg je ook een app met alle informatie over leuke dorpen, mooie stranden en niet te vergetten de restaurants in de omgeving. 

Als je een verblijf bij ons op La Vecchia Scuola overweegt, kun je een reservering via de website maken. Alle reserveringsaanvragen worden met persoonlijke aandacht door ons behandeld. Hierbij kunnen we alle vragen snel beantwoorden en delen we graag extra informatie over wat je kunt verwachten tijdens jouw verblijf.

direct boeken


Wat gasten over ons zeggen

 • Lucas en Magda

  Lucas en Magda

  2023-11-11

  Voor de eerste keer naar Le Marche Italië op vakantie geweest. Met de wagen naar Montefano gereden en daar werden we heel enthousiast ontvangen. Maar daar waren we niet verwonderd over want in de mailings vooraf bleek dit al. Na een welkomstdrankje (of 2) en een goede uitleg hoe alles in elkaar zat. Onze kamer: een heel ruime kamer, heel proper met een aparte badkamer met toilet.

 • Bart

  Bart

  2023-10-09

  Wat een fijne plek is dit! Zeer centraal gelegen in de marken. Gastheer en gastvrouw zijn goed thuis in het gebied en geven gevraagd en ongevraagd goede tips om het verblijf aangenaam te maken. Heb je een dag geen zin om weg te gaan dan is er een prima zwembad met mooie vergezichten. Ik ga zeker nog een keer terug.

 • Maaike en Pim

  Maaike en Pim

  2023-08-10

  Jurgen en Gonnie hebben serieus kosten nog moeite gespaard om van hun B&B iets moois te maken. Buiten dat zijn ze heerlijk zichzelf en gastvrij. Wij hebben ons dan ook erg prettig gevoeld bij hun. Als je van mooie uitzichten houdt is deze B&B een mega aanrader. 

  Ontvang ook post uit Italië

  Schrijf je ook in! Ruim 10.000 inschrijvers zijn je al voorgegaan. Je ontvangt elke 2 weken een inspiratiemail.

  La Vecchia Scuola's heeft een Privacy Policy