Je eigen olijfboom

Een nieuwe olijfboomgaard betekent nieuwe mogelijkheden. We hebben het ludieke idee om een ‘eigen olijfboom’ arrangement op te starten. Het idee is eenvoudig.

Bezoek je eigen olijfboom

Ook jouw eigen olijfboom reserveren?  Het idee is eenvoudig. Je kunt een eigen olijfboom reserveren waarvan de olijfolie jou toekomt. De olijfolie krijg je toegestuurd, maar je kunt de olijfolie ook zelf komen ophalen. Wánt een weekend met een verblijf van 3 nachten voor twee personen is erbij inbegrepen. Hoe leuk om je eigen olijfboom te bezoeken tijdens een weekendje weg naar Italië!

Neem alvast een kijkje in de olijfboomgaard met de video!

Wat kost het?

Je kunt voor 255 euro (inclusief BTW) een olijfboom met 3 overnachtingen reserveren. De overnachtingen zijn dus héél voordelig en de olijfolie krijg je er gratis bij. De olijfolie krijg je nog dit jaar, namelijk uit de pluk van dit seizoen.

Weet je nog niet wanneer je op vakantie gaat? Geen probleem, want de overnachtingen zijn geldig voor het seizoen van 2020 én 2021.

Wat krijg je ervoor?

Je ontvangt een certificaat met daarop de naam van jouw eigen olijfboom. Aan de olijfboom wordt een naambordje gehangen, zodat je tijdens jouw bezoek kunt genieten van jouw eigen olijfboom.  

Tijdens het verblijf geniet je van een comfortabele tweepersoonskamer met uitgebreid ontbijt. Het gebruik van alle luxe faciliteiten zoals zwembad bij de accommodatie en servicekosten zijn inbegrepen.

Eenmalige actie

De olijfgaard was enigszins verwaarloosd toen wij deze afgelopen jaar hebben gekocht. Heel jammer natuurlijk. Samen met een hovenier zijn we daarom begonnen om de olijfbomen een flinke snoeibeurt en goede bemesting te geven. En volgens de hovenier hebben we goede hoop op een oogst aankomend najaar. De opbrengst zal dit seizoen lager, maar van goede kwaliteit zijn.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je olijfolie krijgt. We stellen daarom max. 20 olijfbomen beschikbaar van de in totaal 80 olijfbomen. De eenmalige - en dus unieke actie om een eigen olijfboom te reserveren zal alleen gelden voor de oogst van 2020.

Goede Italiaanse olijfolie

In onze olijfgaard staan olijfbomen met hoofdzakelijk 2 typen olijfbomen: de 'Frantoio' en de 'Leccino'.

De Leccino is één van de oudere soorten uit Italië. En één van de belangrijkste soorten die te vinden zijn in olijfboomgaarden. Deze boom werd voornamelijk gekweekt om olijfolie te produceren. De Frantoio is de meest gebruikte variëteit in de olijfproductie van Italië. Het betekent ‘olijfpers’. Deze olijfboom heeft een gemiddelde tot hoge productiviteit die jaar op jaar constant is.

Dit jaar gaan wij genieten van de eerste verse olijfgroene olie die uit de oogst van de nieuwe olijfboomgaard komt. Ook de supermarkten staan vol met allerlei soorten olijfolie. Het beste is natuurlijk olijfolie die je meteen na het persen kunt kopen, maar die vind je bij de olijfboer en niet in de supermarkt. Hoe weet je nu wanneer het om goede olijfolie gaat? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Goede Italiaanse olijfolie

Op vakantie naar je olijfboom

Ria en Kees zijn de eerste eigenaren die hun olijfboom zijn komen bezoeken. Ze kozen ter plekke zelf hun olijfboom uit. Eentje met veel olijfjes natuurlijk, maar vooral dichtbij het bankje om te kunnen genieten van het uitzicht én de olijfboom. Aan de olijfboom hebben we hun naambordje gehangen. Met het certificaat zijn Ria en Kees de trotse eigenaren van deze olijfboom geworden, waarvan de olijfolie uit de aankomende oogst dit najaar zal worden toegestuurd.

Niets zo lekker om de verse olijfgroene olie met wat brood, beetje zout en een glaasje rode wijn te proeven. Hoe leuk om je eigen olijfboom te bezoeken tijdens een vakantie in Italië! En we hebben meer leuke arrangementen

Een eigen olijfboom adopteren

Geef een olijfboom cadeau

Verras jezelf of iemand anders eens met een leuk en bijzonder cadeau. Voor een verjaardag of jubileum, of gewoon omdat je iemand graag wilt verrassen? Schenk dan een van onze olijfbomen en ontvang een prachtige cadeaubon met certificaat per post thuis.

Meld je aan

Meld je snel aan, want er zijn max. 20 olijfbomen te reserveren voor seizoen 2020/2021. Geniet van je eigen olijfolie en bezoek je eigen olijfboom tijdens een weekendje weg naar Italië. Wat een leuk vooruitzicht is dat!

Wil je extra informatie of graag iets bespreken? Neem contact met ons op, we reageren snel. Je kunt ons ook altijd bereiken via telefoon of Whatsapp. 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer