• Cadeautjes voor de volgers van La Vecchia Scuola Cadeautjes voor de volgers van La Vecchia Scuola Cadeautjes voor de volgers van La Vecchia Scuola

Geschenken van La Vecchia Scuola

Aan alle volgers van La Vecchia Scuola bieden we een exclusieve reisgids met 10 essentiële vakantietips, een praktische inpaklijst en een leuke quiz om jouw ideale vakantie te ontdekken. Een extraatje om je volgende reis naar Italië nog specialer te maken. Download het nu en ontdek een wereld van reisplezier!

Nog niet eerder bij ons verbleven? Profiteer van ons introductievoordeel. En voor onze terugkerende gasten hebben we een aantrekkelijke korting. Ook kun je kiezen uit diverse verwenpakketten, cadeaubonnen, kookboeken, glossy's of olijfolie om weg te geven. 

Een gratis cadeau voor jou

Voor iedereen die deel uitmaakt van onze reiscommunity hebben we een exclusieve reisgids met 10 onmisbare vakantietips, een handige vakantie inpaklijst en een leuke test waarmee je kunt ontdekken welke vakantie het beste bij jou past. Een extra om jouw volgende vakantie naar Italië nog specialer te maken. Download het nu en ontdek veel reisplezier!


Korting voor nieuwe gasten van La Vecchia Scuola

Introductie korting voor nieuwe gasten

Ontdek de charme van La Vecchia Scuola met een speciale aanbieding als waardering voor nieuwe gasten. Geniet van onze gastvrijheid en een onvergetelijk verblijf.

Meld bij je eerste reservering ‘Exclusieve Zomerdeal 2024’ en ontvang voor een reservering in de maand augustus een speciale aanbieding voor een verblijf bij La Vecchia Scuola (op basis van beschikbaarheid). 

Korting voor terugkerende gasten La Vecchia Scuola

Cadeau voor onze gewaardeerde gasten

Welkom terug bij La Vecchia Scuola! Als blijk van waardering voor jullie trouwe bezoeken, willen we jullie verrassen met een exclusieve korting op jullie verblijf. 

Je ontvangt de La Vecchia Scuola herhalingskorting van 5% wanneer je binnen 12 maanden terugkomt. De herhalingskorting geldt op de basishuurprijs en niet in combinatie met andere acties. Mocht er een lastminute zijn waarbij een korting wordt gegeven, dan is deze korting niet van toepassing op al gemaakte reserveringen.

Vergeet niet deze aanbieding te vermelden bij het maken van jullie reservering.

Vroeg reserveren seizoen 2025

Op tijd reserveren voor 2025

Vanwege de grote vraag naar onze B&B zijn we ons bewust van het belang van vroegtijdige reserveringen. We hebben daarom besloten om voor seizoen 2025 vroegtijdig de reserveringen te openen. Daarom willen we onze gewaardeerde gasten de kans geven om hun plekje te reserveren voor het komende jaar.

De reserveringskosten om jouw reservering vroegtijdig te bevestigen bedragen €. 100,-. Hiervoor wordt de reservering ingeboekt en ben je zeker van een plek in seizoen 2025. Dit bedrag wordt niet gerestitueerd bij annulering van de reservering.

In oktober vragen we je om een tweede aanbetaling te doen waarmee je de reservering gaat bevestigen. Wanneer deze aanbetaling is voldaan is de boeking definitief. De reserveringskosten ter hoogte van € 100,- worden in mindering gebracht op de totale boekingskosten.

Wacht daarom niet tot het laatste moment! Deze exclusieve mogelijkheid om voor 2025 te boeken loopt tot 1 oktober. Daarna worden prijzen geïndexeerd naar het volgende seizoen. Meld bij je aanvraag daarom ‘Vroeg boeken 2025’.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of om je reservering te plaatsen. We kijken ernaar uit om je voor seizoen 2025 te verwelkomen!

Heb je vragen of ben je op zoek naar iets?

Wil je extra informatie of graag iets bespreken? Neem via dit formulier contact met ons op, we reageren altijd snel.