• Verwenpakket op la Vecchia Scuola Verwenpakket op la Vecchia Scuola Verwenpakket op la Vecchia Scuola

Een cadeau om weg te geven

Ben je te gast bij La Vecchia Scuola en wil je jouw vriend(in) verrassen met een romantisch gebaar? We hebben een verwenpakket voor je dat op maat kan worden gemaakt. Of trakteer een dierbare vriend(in) op een flesje wijn op de kamer om te proosten op een fijne vakantie.

Verwenpakket bestellen

Voor een speciaal moment

Bij La Vecchia Scuola dragen we graag bij aan het maken van onvergetelijke vakantie herinneringen voor onze gasten. Daarom hebben we een speciaal verwenpakket samengesteld, perfect voor twee personen om samen van te genieten tijdens je verblijf bij ons.

 

Verjaardagscadeau

Verwen- of verjaardagspakket

Perfect voor een verjaardag, jubileum of als verrassing. Je kunt ervoor kiezen om dit romantische arrangement bij aankomst klaar te laten zetten in onze Bed and Breakfast. Het verwenpakket bevat een heerlijke taart, geschikt voor twee personen. En omdat geen verwenmoment compleet is zonder een toast, hebben we ook een fles prosecco toegevoegd aan het pakket.  

Dit pakket is inclusief

  • Gekoelde fles prosecco
  • Italiaans taartje voor 2 personen
  • Een speciaal berichtje van jou!

 

 
Prosecco

Laat je verrassen

Bij La Vecchia Scuola geloven we in het verwelkomen van onze gasten met warmte en gastvrijheid. Als extraatje bieden wij een exclusief verrassingspakket aan voor gasten die bij ons arriveren. Laat je aankomst extra speciaal maken met een fles heerlijke prosecco of Italiaanse wijn naar keuze,

Dit pakket is inclusief:

  • Selectie van Italiaanse producten uit een delicatessenzaak
 

Cadeaubon met voucher

Cadeaubon met voucher

Heb je een vakantie gepland voor je lief en wil je deze graag cadeau doen? Verras jouw vriend(in), echtgenoot of andere dierbaren met onze exclusieve cadeaubonnen. Met de elegante voucher ontvangen zij niet alleen een cadeaubon, maar ook een prachtige brochure van La Vecchia Scuola. Met een persoonlijke boodschap van jou! 

De cadeaubon ontvang je per post, zodat je een origineel cadeau hebt om weg te geven. 

 

Wil je graag iemand verrassen?

Ben je aankomend seizoen te gast bij ons en wil je graag je vriend(in) of echtgenoot verrassen? Neem vooraf contact met ons op via dit formulier en geef aan welk pakket je voorkeur heeft. We nemen snel contact met je op om het verder af te stemmen.  

Romantisch verblijf Romantisch verblijf Romantisch verblijf