Welk type vakantieganger ben jij? Doe de test en ontvang je wallpaper

Welke vakantie doet jouw hart het snelst kloppen? Sluit je ogen en denk aan jouw ultieme vakantiemoment. Waar ben je? Op een strand met een koel drankje in je hand, in een prachtig dorp op een terras in de zon of juist lekker aan de wandel in de natuur? Waar de ene vakantieganger de hele dag aan het strand ligt, is de ander het liefst de hele dag in touw.

In welk van deze type vakantiegangers herken jij je het meest? Doe de test en ontdek wat voor soort vakantie bij je past. Kies aan de hand van de uitslag een passende achtergrond voor jouw mobiel of tablet. De wallpapers zijn helemaal gratis. Zodat je alvast kunt dromen over jouw volgende vakantie.  

 

Type vakantieganger doe de test

Doe de test en ontvang de vakantie wallpaper die het best bij jou past

Benieuwd welk type vakantieganger jij bent? Doe dan snel mee aan deze test. Je kunt jouw vakantie nog leuker maken door erachter te komen wat het beste bij je past. Naast het opdoen van een extra stukje zelfkennis krijg je ook toegang tot prachtige wallpapers die helemaal aansluiten op jouw type vakantie.

Een wallpaper (Nederlands: achtergrond) kun je gebruiken voor jouw computerscherm, smartphone, laptop, notebook, PDA, iPad of iPhone. En het is helemaal gratis. Dus starten die test!

 

Vakantietype cultuur wallpapers

TEST: 5 typen vakantiegangers - welke ben jij?

Start hieronder de test. Klik op de button van het type vakantieganger waar jij je het meest in herkent. Je ontvangt direct de wallpapers behorende bij jouw type vakantieganger. Bij de wallpapers ontvang je een uitleg hoe je snel en eenvoudig jouw afbeelding kunt bewaren.  

Vakantie type wallpapers

 

De cultuursnuiver

Een typische “ik wil wel iets van het land zien” vakantieganger. Je komt er niet alleen om in de zon te liggen. En bij lekker weer ga je er dan ook op uit. Je hebt je dosis cultuur nodig. Je bezoekt musea en weet de lokale hoogtepunten in de dorpen te vinden. Op zijn tijd een weekend weg voor een citytrip? Helemaal jouw ding! Ben jij een echte cultuursnuiver? Klik op de button voor de wallpapers die bij jouw culturele vakantie horen. 

Ik hou van cultuur

De actieve vakantieganger

De “ik ga er vandaag op uit” vakantieganger. Je bent graag in de natuur waar je je helemaal kunt opladen. ’s Ochtends maak jij een wandeling naar het dorp om de omgeving te leren kennen. Je vindt het prima aan het strand, maar na een ochtend hou jij het voor gezien. Tijd voor actie. Je geniet van een pittige mountainbiketocht door de ruige natuur. En je komt tot rust tijdens de mooiste wandelingen in een bergachtige omgeving.

Doe mij maar actie

De culinaire vakantieganger

De “ik vind alles lekker” vakantieganger. Een echte Bourgondiër. ’s Ochtend bij het ontbijt weet jij al waar jij die avond gaat eten. Je gaat het liefst zelf op zoek naar de leuke restaurantjes. Tijdens een culinaire reis komen jij en jouw smaakpupillen helemaal tot leven. Zo kun je de lokale specialiteiten leren kennen en hoor je alles over het land en de cultuur. 

Culinair graag!

De rustzoeker

De “ik voel me hier helemaal thuis” vakantieganger. Je ziet het niet zitten om in een druk hotel met 100 kamers te verblijven. Liever een overweldigende uitzicht dan een bruisend nachtleven. ’s Ochtends sta je op tijd op, want je hoort de vogeltjes al fluiten. Daarna geniet je van jouw ontbijt in de zon en bedenkt in alle rust wat je die dag gaat doen. Een praatje met andere gasten vind je gezellig en je kent al snel de weg naar het dorp op je broekzak.

Ik hou van rust

De zonaanbidder

De “ik kom niet meer van mijn ligbedje af” vakantieganger. Een echte zon liefhebber. Even ontsnappen aan het wisselvallige weer. Jij komt helemaal tot rust met een goed boek aan het zwembad in de zon. Lekker niets doen liggend op het strand met je voeten in de zee. En ’s avonds lekker uit eten in een restaurant. 

Naar de zon

 

Wallpapers voor type vakantieganger

Heb je het type vakantieganger gevonden dat het beste bij jouw vakantieplannen past?

Wil je iets met ons delen of heb je nog vragen? Laat het ons weten via het onderstaande formulier. Ben je benieuwd wie wij zijn? Een korte introductie over ons en waar wij wonen in Italië vind je hier

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer