Italiaanse introductie les voor Italië liefhebbers

| DIT ARRANGEMENT IS TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR |

Wil je een begin maken met de Italiaanse taal? En tijdens je vakantie wat meer woordjes Italiaans in de praktijk willen brengen? Dan is dit je kans! Want met een paar woorden uit een cursus Italiaans kom je al snel in contact met de Italiaanse bevolking. De meeste Italianen vinden het prachtig als jij hun taal probeert te spreken. Er gaat een wereld voor je open. Want wanneer de taalbarrière is doorbroken, kom je pas echt in aanraking met de Italiaanse cultuur. Voor de echte Italië liefhebbers. En leuk om cadeau te doen!

 

Italiaanse les

Italiaans leren op een school in Italië

Heb je altijd al kennis willen maken met de Italiaanse taal? Tijdens een verblijf op deze luxe bed and breakfast met de naam "La Vecchia Scuola" ontdek je het geheim van de regio Le Marche. In deze regio vind je nog rust en ruimte. Geen massa’s toeristen. De bevolking is hier nog puur en erg toegankelijk voor toeristen. Ideaal om kennis te maken met de Italiaanse cultuur.

Zoals de naam al doet vermoeden, betekent een overnachting bij La Vecchia Scuola slapen onder het dak van een geheel gerenoveerde voormalige landbouwschool uit 1939. Deze accommodatie staat in de top 10 van beste B&B’s in Italië. En hoe leuk is het om bij een verblijf ook een Italiaanse les te krijgen.

JA IK WIL Italiaans leren

Italiaanse les bij La Vecchia Scuola

Maak kennis met de Italiaanse taal en Le Marche

Wij houden van het authentieke Italië. En tijdens onze vakantie naar Italië probeerden we regelmatig contact te leggen met de lokale bevolking. Maar vaak spreken mensen geen Engels. Het idee ontstond bij ons om op Italiaanse les te gaan. En al na een aantal lessen Italiaanse konden we ons een beetje verstaanbaar maken bij het bestellen van een koffie in een bar. De vakanties werden hiermee nog leuker! 

Met de mogelijkheid tot een introductie les Italiaans geven we ook jou de kans om kennis te maken met de Italiaanse taal. Je weet direct of het je gaat bevallen. Zie het maar als een eerste proefles. 

Je maakt ook direct kennis met Le Marche (de Marken), de regio waaraan wij ons hart hebben verloren. Een regio rijkelijk gevuld met bezienswaardigheden. Le Marche biedt je veel opties zoals een dagje strand, een dagje winkelen, op de fiets door de Italiaanse dorpen en de prachtige omgeving verkennen of een heerlijke wandeling maken. Ook jij kunt hiervan gaan genieten. 

  • Loreto bedevaartsoord Le Marche
  • Cursus Italiaans bij een bezoek aan Le Marche
  • Naar de Adriatische kust

Hoe krijg je deze introductie les Italiaans?

Je reserveert een verblijf van 3 nachten bij La Vecchia Scuola waarbij je een online les Italiaans krijgt aangeboden. De les wordt gegeven door een professionele lerares Italiaans. Extra leuk omdat je bij La Vecchia Scuola logeert onder ‘het dak van een voormalig gerenoveerde school’.

Wat kost een verblijf met Italiaanse les?

Reserveer 3 overnachtingen en ontvang hierbij een (online) les Italiaans voor 2 personen van 1,5 uur. De les wordt gegeven door een professionele lerares Italiaans (die Nederlands spreekt). Het arrangement wordt aangeboden voor € 212,50 PP. De overnachtingen zijn dus extra voordelig, want je krijgt er een les Italiaans voor bij voor 2 personen van een gediplomeerd docente. 

Wat krijg je ervoor?

Je verblijft 3 nachten in La Vecchia Scuola. Een luxe B&B op een prachtige locatie met zwembad. Tijdens dit verblijf geniet je van een comfortabele tweepersoonskamer met uitgebreid ontbijt. Het gebruik van alle luxe faciliteiten zoals zwembad bij de accommodatie en servicekosten zijn inbegrepen (excl. drank/airco). 

Je ontvangt een waardebon met daarop jouw naam voor een (online) Italiaanse les van 1.5 uur voor 2 personen. Deze waardebon is 1 jaar geldig en kun je op elk gewenst moment inleveren bij Dietrich Gerretzen-Spies van A Presto. De les kan dus online of op locatie bij A Presto worden gevolgd in Nederland. 

Je bent vrij in het kiezen van de dagen (hoeft geen weekend te zijn). Ook mag je de 3 nachten gebruiken voor een langer verblijf bij ons. Alles uiteraard in gezamenlijk overleg en op basis van de beschikbaarheid. Reserveren is mogelijk met uitzondering van de maanden juli en augustus. 

*****

De taalreis naar Italië was een ware belevenis en heeft onze liefde voor Italië nog meer vergroot. Een grote pluim aan beide organisatoren A Presto en La Vecchia Scuola. "Tanto di cappello!" Wil en Til

*****

Recensie taalreizen

Niet meer dan 5 lessen

In samenwerking met Dietrich Gerretzen-Spies organiseren wij regelmatig een taalreis naar Italië. Wij zien en ervaren hoe cursisten met de Italiaanse lessen grote stappen zetten. Zo bestellen zij aan het einde van de taalreis hun eigen cappuccino in de bar en rekenen probleemloos af met de koopman op de wekelijkse markt. Wij gunnen jou deze ervaring ook. Daarom geven wij 5 lessen cadeau, elk bij een verblijf van 3 nachten op La Vecchia Scuola voor twee personen. Dit arrangement kan dus maar 5x geboekt worden. Wacht daarom niet te lang. 

Een Italiaans cadeau voor jouw lief

Het is maar één keer per jaar zijn of haar verjaardag! Dit is dé dag om je grote liefde te verrassen met een onvergetelijk cadeau en te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft. Schenk hem of haar dit Italiaanse arrangement en ontvang een prachtige cadeaubon per post bij jou thuis.

Valentijn cadeau Italiaanse les

Op naar Italië

La Vecchia Scuola is een riante vakantieaccommodatie met sfeervolle kamers en authentieke Italiaanse ornamenten. Vanuit de tuin met eigen olijfgaard geniet je van een zwembad met prachtig uitzicht op de heuvels van De Marken. Deze bed and breakfast ligt een klein halfuurtje van zee (de Adriatische kust) en het vliegveld van Ancona (Falconara).

Neem alvast een kijkje met de video!

Ja ik wil ook een Italiaanse les - of ik doe het cadeau

Schrijf je hieronder in voor een verblijf met gratis Italiaanse les. Heb je nog vragen? Stel deze direct, we reageren snel. Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer