Aansprakelijkheidsdisclaimer: Verhuur van Vespa's

La Vecchia Scuola fungeert enkel als tussenpersoon bij het aanbevelen van Vespa-verhuur aan onze gasten en websitebezoekers. Wij werken samen met Vespa Tour Marche als een betrouwbare verhuurder van Vespa's in Italië om onze klanten de mogelijkheid te bieden om een Vespa te huren tijdens hun verblijf of bezoek aan de regio Le Marche.

Het huren van een Vespa geschiedt rechtstreeks bij de verhuurder zelf, en La Vecchia Scuola treedt slechts op als adviseur door informatie te verstrekken en gasten te informeren. Wij ontvangen geen commissies of vergoedingen voor de verhuurtransacties.

Het is belangrijk op te merken dat La Vecchia Scuola niet verantwoordelijk is voor enige schade, letsel, verlies of ongemak dat kan voortvloeien uit het gebruik van de gehuurde Vespa's. Eventuele claims, geschillen of aansprakelijkheid met betrekking tot de Vespa-verhuur vallen volledig onder de verantwoordelijkheid van de verhuurder van de Vespa's.

Wij adviseren onze klanten om zich vertrouwd te maken met de algemene voorwaarden en verzekeringsdekkingen die door de verhuurder worden aangeboden voordat zij overgaan tot het huren van een Vespa. Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om te zorgen voor de juiste verzekering en veiligheidsmaatregelen tijdens het gebruik van de gehuurde Vespa.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer