• De reisgids voor je vakantie naar Le Marche De reisgids voor je vakantie naar Le Marche De reisgids voor je vakantie naar Le Marche

Een goede reisgids Le Marche

Ga je op reis naar Le Marche in Italië dan mag een goede reisgids natuurlijk niet ontbreken. Er is al veel informatie online te vinden, maar helaas heb je niet altijd internet (soms ook wel lekker rustig natuurlijk). Op deze momenten is een paperback reisgids natuurlijk perfect. Reisgidsen zijn er genoeg, maar welke past het beste bij jouw reis door Italië? We geven je een overzicht.

Ga je op vakantie? Neem een goede reisgids mee naar Italië

Als je naar Italië op vakantie gaat is een reisgids eigenlijk nog steeds onmisbaar. Natuurlijk is er online veel te vinden, maar zonder goede reisgids mis je vaak een hoop bezienswaardigheden. Of mis je juist nét dat ene leuke restaurantje waar alle ‘locals’ hun avond doorbrengen.

Wanneer je niet veel tijd hebt is een goede en compacte reisgids een aanrader. Heb je meer tijd om te genieten van een vakantie zou je kunnen zoeken naar een reisgids waar juist ook de ‘niet toeristische’ locaties staan omschreven. De echte leuke plekjes die je als toerist bijna niet kunt vinden.

De regio Le Marche (de Marken) is een goed bewaard geheim in Italië.

Le Marche werd door Lonely Planet uitgeroepen tot een van de tien regio’s die je in 2020 zou moeten bezoeken. Le Marche staat op de tweede plaats in hun ‘Best in Travel top 10 regio’s’. Een regio die je als Italië liefhebber dus moét ontdekken. Maar wat is nu een goede reisgids om je voor te bereiden op een vakantie naar Le Marche in Italië?

Waar moet je op letten bij de aankoop van een reisgids naar Le Marche?

Elke reisgids heeft plus- en minpunten. Belangrijk is de informatie die in de reisgids wordt gegeven. Ga na waar je naar op zoek bent. Zoek je informatie over de leuke bezienswaardigheden in Le Marche of wil je juist de leuke accommodaties en restaurants in de regio ontdekken? Kijk of er naast de toeristische plekken ook de minder toeristische locaties worden beschreven. Dit zijn juist de plekken waar je in alle rust kunt genieten van een fijne vakantie zonder last te hebben van teveel drukte.


Dit zijn goede reisgidsen voor een onvergetelijke vakantie in Le Marche

Noord- en Zuid Le Marche door Evert de Rooij

In de editie ‘Le Marche, ongekend mooi’ worden de meest noordelijke provincies Pesaro, Urbino en Ancona omschreven. In de editie ‘Het zuiden van Le Marche, een goed bewaard geheim’ komen de provincies Macerata, Fermo en Ascoli Piceno aan hun trekken. Beide edities zijn rijk geïllustreerd met goede foto's. De auteur schrijft als journalist over wielrennen en Italië. Het zijn overzichtelijke exemplaren met goede inhoudsopgave, bronnen, websites en met een register van de plaatsen.

Naar Italië met deze glossy

Naar Italië met deze glossy

Met deze meest complete reisgids over de regio Le Marche kun je direct op pad. Het 100 pagina’s dikke magazine bevat meer dan 300 foto’s en illustraties, is zonder advertenties en zowel digitaal als per post te ontvangen. Deze glossy is echt de moeite waard!

naar glossy

Naar Italië met deze glossy

10 Tips voor een onvergetelijke vakantie in Le Marche

10 Tips voor een onvergetelijke vakantie in Le Marche

In de reisgids staan de 10 hoogtepunten die je gezien moet hebben tijdens een vakantie in Le Marche. De tips variëren van zeldzame witte strandjes tot de mooiste bezienswaardigheden van Ancona, Loreto en Macerata. Volledig vernieuwd, 30 pagina's dik en bijna dagelijks gedownload. Mis het niet!

gratis reisgids

10 Tips voor een onvergetelijke vakantie in Le Marche

Anderen bekeken deze artikelen