Op fietsvakantie met de E-bike naar Le Marche Italië

Van bergachtig tot vlak, de regio de Marken (Le Marche) in Italië biedt talloze mogelijkheden voor een fietsvakantie. De fietstochten zijn voor iedereen goed te doen.

Rianne: "Fietsen in De Marken van Italië...wat een beleving! Met het gemak van een e-bike kom je overal en ontdek je bella Italia ook van een andere bijzondere kant". Paul en Rianne Dekkers kozen een route die vooraf was uitgestippeld door Gonnie & Jürgen van La Vecchia Scuola. In totaal fietsen zij op één dag 51 km door het prachtige Marchigiaanse heuvelland. 

  • Fietsen door Italië
  • E-bike Loreto
  • Fietsen huren Italië
  • Op de E-bike door de Marken

Fietstocht naar Loreto en Recanati

Rianne: "Tijdens onze tocht hebben we de twee prachtige plaatsen Loreto en Recanati bezocht. We hebben genoten van een lekker kop koffie op de Piazza van Loreto waar je eigenlijk op de knieën door kerk moet gaan zo gaat het verhaal. Dit hebben we maar niet gedaan, aangezien wij graag onze knieën nog wilden inzetten voor de rest van de fietstocht". 

Paul: "Het andere plaatsje waar we naartoe zijn gegaan is Recanati. Wat een prachtig plek! Recanati heeft onze harten hebben gestolen. Wij hebben hier heerlijk geluncht in het centrum op het plein van de oude stad. Een aanrader!"

 

Op e-bike naar Loreto

E-biken voor voor jou?

De fietstocht is voor ieder goed te doen, aldus Paul en Rianne. Je kunt de E-bike immers in alle standen zetten, zodat je moeiteloos de heuvels opgaat. De fietstocht van Jurgen en Gonnie gaat over verharde en soms onverharde wegen (maar goed begaanbaar) en heeft prachtige vergezichten. De fietsnavigatie zorgt ervoor dat je niet verdwaalt. Je fietst met een E-bike zelfs moeiteloos naar de kust. Voor ieder die toch iets sportief wil doen is deze outdoor activiteit echt een aanrader om te doen...en nee, je hoeft geen conditie te hebben. 

Kortom bekijk De Marken ook eens van de andere kant en stap op de fiets en geniet van het karaktervolle Marchegiaanse landschap zoals je dat nog nooit hebt ervaren. Een echte aanrader.

Heel veel fietsplezier!

Rianne & Paul Dekkers

E-biken in Le Marche

Kom ook fietsen in Le Marche!

Le Marche kent naast de kust veel bezienswaardigheden zoals de bergen, typische Italiaanse dorpjes en leuke restaurantjes. Je kunt er ook heerlijk wandelen, Italiaans koken, cultuur snuiven of wijnboeren bezoeken. Reizen kan met de auto of snel naar het vliegveld van Ancona.

Je kunt bij Bed and breakfast La Vecchia Scuola fietsen huren (E bikes) en vanuit 'huis' diverse fietsroutes maken. Neem een kijkje op de website en zie nog meer bezienswaardigheden in Le Marche

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer