Tarieven

Algemene informatie en tarieven voor laag- en hoogseizoen per kamer. Tip: schrijf je in voor onze inspiratiebrief voor leuke bezienswaardigheden, tips, aanbiedingen of annuleringen. Ben je benieuwd naar het ontstaan van La Vecchia Scuola en het verhaal achter Jurgen en Gonnie? Lees het in ons "Ik Vertrek" verhaal.

Kosten per tweepersoonskamer

Laag seizoen 2019
Per nacht: € 80

Hoogseizoen 2019 - 1 mei tot en met 30 september
Per nacht: € 80 - € 98

Weekkorting: € 650 (muv de maanden juli en augustus)

De tarieven zijn gebaseerd op een verblijf van 2 personen en is inclusief uitgebreid ontbijt, bad- en bedlinnen (excl. schoonmaak). 

Vraag naar de mogelijkheden van een extra bed op de kamer en kortingen voor een verblijf van 1 persoon (laagseizoen). 

Tijdens het laagseizoen reken wij aanvullend voor het gebruik van verwarming € 5 per nacht (per kamer). 

Boekingen zijn mogelijk vanaf 2 nachten en in het hoogseizoen vanaf 3 nachten. Eventueel kan hiervan worden afgeweken, neem hiervoor contact met ons op. 

Voor andere specifieke of praktische vragen kan natuurlijk ook telefonisch contact (+39 331 478 2959) worden opgenomen of per email.

 

Airconditioning

Omdat niet iedereen van airco houdt, hebben we ervoor gekozen om dit een optie te laten zijn. De meerprijs is € 10 per nacht. Er zijn ook ramen met horren en (plafond)ventilatoren aanwezig. Het is mogelijk om bij aankomst te kiezen voor airco op de kamer. 

Wifi

Alle kamers zijn rookvrij en hebben gratis wifi.

Parkeren

Er is privé parkeerruimte aanwezig op het terrein. 

Toeristenbelasting

De toeristenbelasting is voor het gehele jaar € 4 per verblijf per kamer. 

 

Extra faciliteiten

Bed & breakfast
Wij bieden je graag een kopje koffie of thee van La Vecchia Scuola aan. Er zijn diverse zit- en leesplekken in en rondom La Vecchia Scuola om te genieten van een koel drankje (tegen geringe vergoeding).

In de kamer liggen bij aankomst handdoeken klaar. Deze worden indien gewenst dagelijks verwisseld. Tevens wordt de kamer schoongemaakt. Het beddengoed wordt 1x per week verschoond.

Zwembad en fitness
Er is een fitnessplek met crosstrainer, loopband en roeitrainer. Heerlijk om de dag lekker fit te beginnen of sportief te eindigen. 

Voor het zwembad ligt er bij aankomst een badlaken voor je klaar (alleen voor aan het zwembad van La Vecchia Scuola).  

Voor een lichte lunch is er een pantry aanwezig in het tuinhuis bij het zwembad met koelkast, magnetron, servies en spoelbak (koud water). De koelkast kan worden gebruikt voor het koelen van fruit en kleine etenswaren. 

Tarieven en algemene informatie

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer