Recensies gasten bed and breakfast Italië

Check hier de recensies van gasten die u zijn voor geweest. We proberen met de website van La Vecchia Scuola veel duidelijkheid te geven. Desondanks kan het toch wat minder helder zijn wat je kunt verwachten wanneer je bij ons komt logeren. Best begrijpelijk, want wat is een Bed and breakfast nu precies? Met een recensie van onze gasten proberen we meer duidelijk te geven over wat we allemaal te bieden hebben. Want wie kan dat nu beter vertellen dan iemand die bij ons gelogeerd heeft? 

Ingrid: Zodra we de grens over gaan voelt het voor mij vertrouwd

Ik ben Ingrid, getrouwd met de liefde van mijn leven, moeder van twee studerende kinderen en bazinnetje van onze Australian Labradoodle. Het leven bestaat naast het gezin natuurlijk ook uit werk en genieten. Dat genieten komt voor mij terug in samenzijn en gezellig eten met vrienden en familie, een (golf)baantje lopen, wandelen, mezelf afbeulen in de sportschool en natuurlijk op vakantie gaan. En daar komt ook Italië dan om de hoek kijken. Lees verder voor het gehele interview: De beoordeling van Ingrid Palsgraaf.

Interview Ingrid Palsgraaf

Gunther: na 10 jaar Italië zoeken we juist de authentieke plekken op

Ciao, ik ben Gunther, inmiddels 40 jaar en afkomstig uit Oudenaarde (Vlaanderen) in België. Reeds 14 jaar samenwonend met mijn vriendin Valérie. Ik kom al 10 jaar jaarlijks, vaak meerdere malen per jaar, naar Italië. Ik ben gecharmeerd door de Italiaanse cultuur. Niet alleen de prachtige bouwwerken en architectuur, maar ook de levenswijze van de Italiaan en uiteraard het schitterende eten en de uitmuntende wijnen. Wij kunnen er telkens weer van genieten. 

Wij proberen telkens nog het authentieke Italië te vinden en zoeken daarom de minder evidente en minder toerischtische plekjes uit. Ook in Le Marche hebben wij het authentieke Italië gevonden. Lees verder voor het gehele interview: Review door Gunther Polfliet

Interview Gunther Polfliet

Loes: We denken er zelfs over om een vakantiehuis te kopen in Italië

Ik ben Loes, zelfstandig ondernemer en samen met Hans. Samen zijn wij eigenaar van ZEST, De Vitaliteitsfabriek in Helmond. Wij helpen mensen om meer uit hun leven te halen, hetgeen in de praktijk betekent dat we ze leren hun stress te managen. Daarnaast geven wij "small group trainingen", personal training en we verzorgen trainingen voor bedrijven op locatie. Ik ben al heel mijn hele leven gek op Italië en gelukkig kan Hans zich daar ook helemaal in vinden. Lees verder voor het gehele interview: De recensie van Loes de Roos.

Interview Loes de Roos

Anderen bekeken ook

De recensies op Zoover en Tripadvisor.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer