Droomhuis gezocht gaat naar Italië in de regio Le Marche

Het TV programma Droomhuis Gezocht bezocht onlangs de regio Le Marche in Italië. In het programma helpt presentatrice Dionne mensen bij het vinden van hun ideale droomhuis, meestal in het buitenland. De presentatrice helpt de deelnemers bij het zoeken naar geschikte huizen en begeleidt hen bij het aankoopproces.

Het programma is populair bij mensen die dromen van een huis in het buitenland en inspiratie willen opdoen voor hun eigen zoektocht. Het toont verschillende soorten huizen en bestemmingen, en biedt vaak inzicht in de lokale cultuur en de uitdagingen die gepaard gaan met het kopen van onroerend goed in het buitenland. Droomhuis Gezocht is vergelijkbaar met andere soortgelijke programma's in verschillende landen, waar mensen geholpen worden bij het vinden van hun droomhuis in het buitenland. 

Met deze uitzending krijg je beelden van de omgeving te zien. Geniet van de mooie beelden uit Le Marche. Ben je enthousiast geworden over de regio? Onderaan vind je een glossy met 100 pagina's over de regio Le Marche. Wie weet gaat jouw volgende vakantie ook naar deze nog minder toeristische regio. 

Droomhuis gezocht in Italië

Droomhuis gezocht bezoekt samen met Ingrid en Rick het Italiaanse Le Marche (de Marken). Het stel werd 12 jaar geleden verliefd op de regio vanwege de heuvelachtige omgeving, de bergen op de achtergrond en de zee die op nabijheid ligt. Nu de kinderen van Rick en Ingrid uit huis zijn vinden zij dat het tijd wordt om hun droomhuis te gaan vinden. Samen met Dionne vertrekken ze naar Le Marche en bezoeken 3 poteniële vakantiehuizen. 

NAAR uitzending

 

Meer inspiratie over Le Marche met een glossy?

Ben je enthousiast geworden na deze uitzending? Met dit 100 pagina dikke glossy magazine waan je je helemaal in de regio Le Marche in Italië. Het magazine bevat meer dan 300 foto’s en illustraties, is zonder advertenties en nu per post te ontvangen.  

  • Tips voor bezichtigingen in 21 dorpen en steden 
  • Erop uit tips voor een dagje weg 
  • Geheime stranden van kiezel- tot zandstrand
  • 7 Uitgeschreven wandelroutes 
  • Diverse natuurgebieden voor een dagje wandelen of fietsen 
  • 28 restaurant tips

Direct lezen? Je kunt het magazine ook downloaden. Of bestel een bundel met het kassakoopje waarmee je zowel het tijdschrift per post als digitaal ontvangt.  

NAAR INKIJKEXEMPLAAR

 

Italie magazine Via Le Marche

10 tips voor een onvergetelijke vakantie in Italië

Wil jij wel eens iets anders op jouw vakantie?
  • Geen tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken? 
  • Op zoek naar insider tips van locals voor jouw vakantie naar Italië?
Dan is deze gratis reisgids voor jou!
 
Ontdek het geheim van Le Marche. In de mooiste regio van Italië vind je nog rust, ruimte en puurheid. Geen massa’s toeristen. En omdat de beste vakantie vaak begint bij een goede voorbereiding, maar het je helaas aan tijd ontbreekt, hebben we een gratis reisgids voor je.
In de reisgids staan de 10 hoogtepunten die je gezien moet hebben tijdens een vakantie in Le Marche. De tips variëren van zeldzame witte strandjes tot de mooiste bezienswaardigheden van Ancona, Loreto en Macerata. Volledig vernieuwd, 30 pagina's dik en bijna dagelijks gedownload. Mis het niet!

IK WIL DEZE GRATIS REISGIDS

 

Italie magazine Via Le Marche

Anderen bekeken ook:

Reisgidsen

Andere reistips Italië

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer