Italiaanse recepten - haal Italië in huis met lekker eten

Dol op gerechten uit Italië? Dan kom je hier aan je trekken. We delen de lekkerste Italiaanse recepten. Wat dacht je van zelf pizzadeeg maken, diverse soorten pasta met parmezaanse kaas, een pasta-ovenschotel met tomatensaus, risotto, tiramisu of een wraptaart? Of misschien wel gerechten met vlees en vis, veel groenten, zoete desserts, het komt binnenkort allemaal aan bod op onze website. 

Recept lente pasta met kruidige salade

Vandaag de dag zie je het vast niet zitten om uitgebreid boodschappen te doen of lang achter het fornuis te moeten staan. Toch maar pizza laten bezorgen dan? Nee hoor, gezond en verantwoord eten hoeft ook in deze tijd niet lastig te zijn. Je kunt de producten voor dit gerecht prima in je voorraadkast houden bij deze lente pasta. Zodat je er niet extra voor de deur uit hoeft. Het is belangrijk om ook te genieten van de mooie momenten. Daarom hebben we een passende wijn voor je uitgezocht. Buon appetito!

Herfstgerecht, pasta met tagliatelle en champignons

Als de blaadjes van de bomen vallen krijgen we spontaan trek in knusse herfstgerechten. Met dit recept zet je een heerlijke pasta op tafel.Onze favoriet is een najaars pasta met champignons. Tijdens één van de kookworkshops afgelopen seizoen heeft Monica Mancini (onze Italiaanse kok) een ‘Tagliatelle ai funghi misti’ bereid met diverse soorten champignons zoals de 'porcini'. Heel verrassend waren de gefrituurde courgette bloemen. Niet helemaal passend in dit seizoen, maar als voorgerecht en met de mooie herfstkleuren in ogenschouw houdend is het een mooi gerecht geworden. We vulden de courgette bloemen met mozzarella en ansjovis. Hou je ook van de herfst? We delen dit herfst recept graag met je

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer