Bioscoop luxe bed and breakfast Le Marche Italië

Quarantaine in Italië

Bijna 2 maanden hebben we in quarantaine gezeten. Dit hadden we vooraf niet kunnen bedenken. Een bijzondere tijd die je samen doorbrengt. Een periode die we niet meer gaan vergeten. Én een periode die hopelijk nooit meer terug zal komen. 

Veel mooie berichten hebben we gekregen om ons een hart onder de riem te steken. Mensen die meedachten wanneer ze niet konden komen logeren bij ons. En gasten die samen met ons nog steeds vertrouwen blijven houden om op vakantie te kunnen komen. Heel fijn en dank jullie wel daarvoor.

Vier jaar geleden kwamen we naar Italië, niet wetende wat ons allemaal te wachten zou staan. Vind je het leuk om hierover verder te lezen, kijk dan verder naar ons ik-vertrek verhaal.

Terugblik afgelopen seizoen.

Op 1 februari 2016 is het definitief en zijn Jurgen en Gonnie de nieuwe inwoners van Montefano geworden. De inwoners van Montefano zorgden daarbij voor een verrassend warme ontvangst. Ook als gast word je met een warm welkom ontvangen. Ondertussen zijn ze klaar met hun VIERDE seizoen...Klik op de video hiernaast voor een terugblik. 

Top 6 mooiste stranden Italië: Baia di Portonovo

Italië is een prima strandbestemming en mooie stranden zijn er zeker wel. Je moet ze alleen weten te vinden. En daarom hebben wij de zes mooiste stranden aan de Adriatische kust voor je op een rij gezet. Klik op de video en geniet van de rust en het azuurblauwe water in de Baia di Portonovo.

Hier vind je de top 6 van mooiste stranden aan de Adriatische kust

Eigen olijfolie en olijfboomgaard

Op zoek naar verse olijfolie? We hebben een eigen olijfboomgaard aan huis. Dit betekent voor onze gasten relaxen onder een olijfboom en natuurlijk verse La Vecchia Scuola olijfolie. Handig wanneer je Italiaanse olijfolie wilt kopen tijdens je vakantie. Hoe herken je goede Italiaanse olijfolie? Lees verder om je meer te verdiepen in olijfolie voordat je Italiaanse olijfolie gaat kopen.

Le Marche ook wel het tweede Toscane genoemd.

Le Marche wordt ook wel het tweede Toscane genoemd. In Le Marche vind je bergen, strand, lieflijke heuvels en prachtige oude Renaissance steden en dorpjes. Het doet je misschien denken aan Toscane, maar in Le Marche vind je nog de rust, puurheid en gastvrijheid van de Marchegianen. En houd je van wandelen?

Kijk dan naar deze top 7 wandelroutes voor een wandelvakantie in de regio de Marken

Winnaar mooiste vakantiefoto

De winnaar van de fotowedstrijd is op oudjaarsavond live bekend gemaakt. Er zijn 6 foto's gekozen. De Italiaanse jury was het unaniem eens. Deze actie was opgezet om 'leuke vakantie herinneringen' op te halen. In totaal zijn er meer dan 80 foto's ingediend (gepost).

De winnaar heeft een foto gemaakt van één van de mooiste meren in Le Marche.

 

Kookworkshop met Italiaanse kok

Een Italiaanse kookworkshop met Italiaanse kok? Of kom genieten van een verwenarrangement tijdens een weekend met vriendinnen, waar je even helemaal opgaat in een andere omgeving! Hou je van wijn? Kijk, proef en beleef dan onze nieuwe wijnreizen. Of kies je voor een leuk arrangement om de Italiaanse taal wat meer eigen te maken. En speciaal voor de aankomende bruidsparen is er een speciaal trouw arrangement bij La Vecchia Scuola.

Je vindt het allemaal in ons aanbod van luxe arrangementen

In de top 10 beste B&B's Italië

In de top 10 van beste B&B's in Italië. En recentelijk bekend gemaakt door Zoover: La Vecchia Scuola is óók de beste accommodatie van de regio Le Marche! Neem een kijkje 'achter de voordeur van' en klik op de video. 
 

Anderen bekeken ook:

Reizen door Italië

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer