La Vecchia Scuola in de media

"Jullie hebben toch ook meegedaan in Ik Vertrek?" Deze vraag krijgen we vaker te horen. Nee, we zijn niet in een aflevering van Ik Vertrek geweest. Maar La Vecchia Scuola komt wel steeds meer in de media. En dus is het tijd voor een overzicht. Want het zou jammer zijn om al deze mooie publicaties uit het oog te verliezen. La Vecchia Scuola zie je terug in diverse Italië magazines, op de website van Ciao Tutti, in lokale bladen of op regionale websites en niet te vergeten in de top 10 van Beste B&B's van Italië uitgekozen door Zoover. 

Italië magazine gaat op bezoek bij La Vecchia Scuola

Het meest recente artikel staat in Italië magazine. Wij kregen afgelopen seizoen 2 journalisten te gasten die wij de mooie dorpen en stadjes van Le Marche mochten laten zien. En niet te vergeten onze favoriete restaurantjes. Het is een 10 pagina dik artikel geworden! Ben je op zoek naar de mooie plekjes waar de locals naartoe gaan? Blader dan door dit het artikel over La Vecchia Scuola in dit Italië magazine, want we hebben er een inkijkexemplaar voor je bij gezet. Meer lezen over ons? Onderaan vind je het IK VERTREK verhaal met voor- én alle tegenslagen.....veel leesplezier!

 

 

Omroep Brabant vakantieweek in Italië bij B&B La Vecchia Scuola

De zomervakantie is in aantocht! Omroep Brabant maakt een muzikale trip langs diverse werelddelen en geven je zo alvast het ultieme vakantiegevoel. Vandaag komt Italië aan de beurt. Ronny Balk van het programma Afslag Zuid belt rechtstreeks met Jurgen en Gonnie in Italië.  

Uitzending juli 2023

Telegraaf VROUW Blij in het buitenland, is het hebben van een B&B één lange vakantie?

Een B&B of camping beginnen in een ander land? Veel mensen dromen ervan, maar het ook écht doen is toch een ander verhaal. Voelt het als één lange vakantie?

Artikel Blij in het buitenland Telegraaf VROUW 1 juli 2023
Artikel Hard werken en veel uren maken VROUW 1 juli 2023

Omroep Brabant Jurgen en Gonnie willen eindelijk gasten ontvangen in hun Italiaanse B&B

Jurgen en Gonnie kunnen niet wachten totdat ze weer gasten mogen ontvangen in hun B&B La Vecchia Scuola in Montefano in Italië. De persconferentie van dinsdag van Mark Rutte en Hugo de Jonge wordt dan ook in Italië op de voet gevolgd.

'We hebben gisteren al gekeken of er iets was uitgelekt, maar helaas nog niet', vertelt Gonnie Linssen in het radioprogramma Wakker! Dezelfde avond worden ze ook gevraagd in de TV uitzending van Brabant Vandaag. Bekijk de video voor de uitzending. Of klik op de button om de radio uitzending terug te luisteren. 

Ochtendshow radio

Persconferentie Rutten 2021 bij Omroep Brabant

Samen met haar man Jurgen runt Gonnie al vijf jaar een B&B in de Italiaanse regio Le Marche. Je kunt het slechter treffen. Na een aantal goede jaren met veel gasten blies corona het sprookje tijdelijk even uit. Gonnie: "Sinds oktober vorig jaar ontvangen we al geen gasten meer. Gelukkig mag er nu in Italië iets meer en komen dit weekeinde de eerste gasten weer over de vloer. We hopen dat er dinsdag ook vanuit Nederland groen licht komt of in ieder geval duidelijkheid wanneer het wel zou mogen."

Artikel Omroep Brabant 11 mei 2021

La Vecchia Scuola bij RTL4 EditieNL

EditieNL RTL 4 Kunnen we al boeken?

Veel Nederlanders snakken naar een vakantie en de kans dat we op vakantie kunnen werd sinds deze week weer iets groter. Mogelijk komt er een vaccinatiepaspoort waardoor reizen binnen de EU weer mogelijk wordt. 

TV fragment EditieNL 27-02-2021

Nieuw podcastinterview – in gesprek met Rimke de Groot

Tijdens een interview met Rimke de Groot zijn we gevraagd over hoe we tijd vinden om in het hoogseizoen te werken aan onze marketing. Want als je een bedrijf runt waar het in de zomer heel druk is en je vooral in de winter tijd hebt om aan je bedrijf te werken, hoe pak je dan je marketing aan? En welke rol speelt je website daar dan in?

In het gesprek met Rimke vertel ik je hoe wij maandelijks duizenden Italië fans naar onze website laten komen, hoe we met hen in contact blijven en hoe de combinatie van werken aan onze website en e-mailmarketing niet alleen regelmatig nieuwe gasten oplevert, maar ook helpt andere mooie projecten – waaronder een eigen glossy magazine – tot een succes te maken.

Beluister hier de podcast via Soundcloud. Veel luisterplezier!

Ben je zelf ook bezig met een accommodatie in het buitenland?

Klanten uit je website krijgen, hoe doe je dat nou met het type bedrijf dat wij hebben? Hoewel wij ook aan marketing op social media doen, merken we dat de tijd die we in onze website steken – die gemiddeld 10.000 bezoekers per maand trekt – meer vruchten afwerpt. En alles wat we aan onze website hebben gedaan blijft doorwerken, ook als er in het hoogseizoen niet zoveel tijd is om dingen voor de site te doen. Met name dit laatste is op social media natuurlijk heel anders.

In de training van Ik Help jou Online (van Rimke de Groot) hebben wij geleerd hoe we onze website hebben kunnen laten groeien. Vijf jaar geleden hadden we nooit gedacht om zoveel bezoekers naar onze website te kunnen laten komen, waar regelmatig reserveringen uitkomen. Wil je dezelfde coaching krijgen en training volgen die wij hebben gevolgd? Kijk snel op haar website. 

WEBSITE TRAINING

Zomervakantie 2021 bij EditieNL RTL4

Durven we deze zomer op vakantie? 'Onze bed & breakfast is bijna volgeboekt'

Jurgen en Gonnie Linssen merken dat mensen ook daadwerkelijk durven te boeken. Het stel runt de bed & breakfast La Vecchia Scula in Italië, die tot eind oktober bijna is volgeboekt. "De eerste gasten komen eind april", vertelt Gonnie aan EditieNL. 

Artikel EditieNL 27 februari 2021

La Vecchia Scuola bij RTL4 EditieNL

Met plezier naar school in Le Marche

Italië magazine was op bezoek bij La Vecchia Scuola, de B&B van Jurgen en Gonnie Linssen in Le Marche

Italië magazine (6/2020)

Italië magazine - La Vecchia Scuola in de media

Moois in de Marken

Ze droomden van een vakantiewoning in de Laars maar besloten te emigreren.

Smaak van Italië magazine (1/2020)

Smaak van Italië magazine - La Vecchia Scuola in de media

De 10 allerbeste B&B’s in Italië volgens Zoover

De best gewaardeerde B&B’s in Italië die dit jaar een Zilveren of Gouden Zoover Award wonnen. 

         

Dit zijn de 10 allerbeste B&B's in Italië 2019
Op zoek naar de beste B&B's in Italië? Dit zijn ze 2020

Zoover online - La Vecchia Scuola in de media

Stel uit Eindhoven wint Goud!

Bed and Breakfast La Vecchia Scuola is de beste accommodatie van de regio Le Marche (de Marken) in Italië.

Stel uit Eindhoven wint Goud! 2020

Bedandbreakfast.nl - La Vecchia Scuola in de media

Ik vertrek uit Brandevoort

Je veilige omgeving achterlaten en een nieuw leven opbouwen in het buitenland.

Ons Brandevoort magazine online (3/2020)

Ons Brandevoort magazine online - La Vecchia Scuola in de media

Going local in Montefano

‘We hebben een ‘oude school’ gekocht en zijn hier een bedrijf begonnen onder de naam La Vecchia Scuola’, begint Gonnie te vertellen. 

Goning local in Montefano 2019

Sogno Italiano online - La Vecchia Scuola in de media

Ciao tutti, het ontdekkingsblog door Italië

Na een heerlijke reis met de camper kriskras door Italië, wisten Gonnie en Jurgen Linssen het zeker: ze waren verliefd. 

         

10x genieten van Montefano - Ciao Tutti 2017  
La Vecchia Scuola – oude school wordt luxe bed & breakfast in Le Marche 2018

Ciao Tutti online - La Vecchia Scuola in de media

Meer lezen over Jurgen en Gonnie?

We hebben het roer omgegooid. We kochten een ‘oude school’ en zijn een B&B begonnen onder de naam La Vecchia Scuola. Het is een oude plattelandsschool en met aandacht voor typische Marchiaanse ornamenten helemaal gerenoveerd. We hebben er ‘onze plek’ van gemaakt, waar we ook gasten vanaf 1 mei 2016 ontvangen.

Benieuwd naar ons verhaal? Lees het hele 'IK VERTREK' verhaal én ook wat er niet goed ging tijdens de emigratie.

 

IK VERTREK verhaal

Of kijk alvast verder in deze accommodatie

La Vecchia Scuola in de media

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer