Contact La Vecchia Scuola

Welkom op de website van La Vecchia Scuola, de Bed and breakfast die in de top staat van beste B&B's in Italië. We delen veel Italië tips met je of inspiratie voor jouw volgende vakantie. 

Heb je een vraag? Of een suggestie voor onze B&B? Altijd leuk om van je te horen! Dat kan via onderstaand formulier, maar je kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken via telefoon of Whatsapp. Of je kunt een e-mail sturen naar info@lemarchebedandbreakfast.com 

Twijfel je nog of je met het vliegveld komt of met de auto? We hebben hierop antwoord gegeven in de meest gestelde vragen. Je vindt er ook een overzicht van alle vluchten. 

Een cadeaubon of voucher weggeven?

Heb je een vakantie gepland voor je lief en wil je deze graag cadeau doen? Of wil je iemand een cadeaut doen?

We hebben hiervoor een cadeaubon met bijbehorende brochure voor je. Je ontvangt deze in de post zodat je een origineel cadeau hebt om weg te geven. Geef bij je reservering aan dat je graag een cadeaubon wilt ontvangen. We stemmen dan samen af wat er op moet komen te staan. 

Neem contact op om te kijken wat mogelijk is. 

Cadeaubon aanvragen

Een kijkje nemen op La Vecchia Scuola?

Regelmatig staan er mensen aan de poort die een kijkje willen nemen. Onze gasten stellen hun privacy en rust erg op prijs. Daarom stellen wij de accommodatie enkel en exclusief nog maar open voor gasten van La Vecchia Scuola en niet meer voor bezichtigingen door kijkers. 

laatste nieuwsbrief

Ontvang ook post uit Italië

Bijna 10.000 mensen hebben zich al ingeschreven voor onze inspiratie mail voor Italië liefhebbers. Schrijf je ook in! Je emailadres is veilig bij ons. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. 

La Vecchia Scuola's heeft een Privacy Policy

Contact met La Vecchia Scuola

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer