Contact La Vecchia Scuola

Welkom op de website van La Vecchia Scuola, de Bed and breakfast die in de top staat van beste B&B's in Italië. We delen veel Italië tips met je of inspiratie voor jouw volgende vakantie. 

Heb je een vraag? Of een suggestie voor onze B&B? Altijd leuk om van je te horen! Dat kan via onderstaand formulier, maar je kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken via telefoon of Whatsapp. Of je kunt een e-mail sturen naar info@lemarchebedandbreakfast.com 

Twijfel je nog of je met het vliegveld komt of met de auto? We hebben hierop antwoord gegeven in de meest gestelde vragen. Je vindt er ook een overzicht van alle vluchten. 

Ik vertrek naar Italië

Wij zijn Jurgen en Gonnie Linssen en hebben een Bed and Breakfast in de regio Le Marche met de naam La Vecchia Scuola.

In 2014 trokken we met de camper door Italië en vonden we de plek waar we graag zouden willen wonen en die het beste op onze plannen aansloot: Le Marche. Het was op 1 februari 2016 dat wij de nieuwe inwoners van Montefano werden, waar we door de lokale bevolking warm onthaald werden. 

We hebben een ‘oude school’ gekocht en zijn hier een bedrijf begonnen onder de naam La Vecchia Scuola’. Het is een voormalige plattelandsschool en met aandacht voor typische Marchegiaanse ornamenten helemaal gerenoveerd. We hebben er ‘onze plek’ van gemaakt, waar we sinds 1 mei 2016 ook gasten ontvangen. Lees hier het hele Ik Vertrek naar Italië verhaal.

Jurgen en Gonnie BnB La Vecchia Scuola

Een kijkje nemen op La Vecchia Scuola?

Regelmatig staan er mensen aan de poort die een kijkje willen nemen. Onze gasten stellen hun privacy en rust erg op prijs. Daarom stellen wij de accommodatie enkel en exclusief nog maar open voor gasten van La Vecchia Scuola en niet meer voor bezichtigingen door kijkers. 

Ontvang ook post uit Italië

Al meer dan 7500 mensen hebben zich ingeschreven voor onze inspiratie mail voor Italië liefhebbers. Schrijf je ook in! Je emailadres is veilig bij ons. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. 

La Vecchia Scuola's heeft een Privacy Policy

Contact met La Vecchia Scuola

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer