Ontvang een gratis reisgids voor jouw vakantie in Le Marche

  • Wil jij wel eens iets anders op jouw vakantie?

  • Geen tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken? 

  • Op zoek naar insider tips van locals voor jouw vakantie naar Italië?

Dan is deze reisgids voor jou!

Ontdek het geheim van Le Marche. In de mooiste regio van Italië vind je nog rust, ruimte en puurheid. Geen massa’s toeristen. En omdat de beste vakantie vaak begint bij een goede voorbereiding, maar het je helaas aan tijd ontbreekt, hebben we een gratis reisgids voor je.

In de reisgids staan de 10 hoogtepunten die je gezien moet hebben tijdens een vakantie in Le Marche. De tips variëren van zeldzame witte strandjes tot de mooiste bezienswaardigheden van Ancona, Loreto en Macerata. Volledig vernieuwd, 30 pagina's dik en wordt dagelijks gedownload (met ruim 15.000 downloads). Mis het niet!

 

Download reisgids

 

10 Tips voor een vakantie in Le Marche Italië

Van wie komt deze reisgids?

Wij zijn Jurgen en Gonnie en wonen inmiddels bijna 5 jaar in Italië. In Le Marche vonden wij de perfecte combinatie van prachtig natuurschoon (zoals de zee en de bergen) en authentieke Italiaanse dorpjes. De regio is nog niet overspoeld door toeristen waardoor je er nog het echte Italië vindt.

Mensen zijn relaxed, vriendelijk en hebben altijd tijd voor een praatje. De keuken is puur met heerlijke lokale wijnen en voor weinig geld kun je er nog goed eten. Graag delen we deze tips met je en hebben er een mooie reisgids van gemaakt. 

Ontdek het geheim van Le Marche

De regio Le Marche (ook de Marken genoemd) vind je in het midden van Italië. Het landschap is heuvelachtig en op de achtergrond zie je de met sneeuw bedekte metershoge bergen van de Monti Sibillini terug. De regio strekt uit van Urbino tot aan Ascoli Piceno, hoe dan ook, het is overal mooi! 

Le Marche wordt ook wel het tweede Toscane genoemd. In het oosten schittert de azuren Adriatische Zee je tegemoet. Het binnenland verrast je telkens weer met zijn groen-gouden heuvellandschap, geel wuivende graanvelden, zilverkleurige olijfbomen, wijnvelden én zonnebloemen. In Le Marche vind je nog het authentieke Italië zonder massatoerisme. En de inwoners van Le Marche zijn ook erg gastvrij.  

Mocht je nog niet hebben kunnen kiezen welke regio het beste past bij jouw vakantie bestemming, dan is deze 30 pagina dikke reisgids er speciaal voor jou. Hierin staan 10 tips voor een onvergetelijke vakantie in Le Marche. Zodat je je toch alvast kunt oriënteren op de hotspots die je zeker niet mag missen.

 

  • Hoogtepunten kust reisgids Marche
  • Gratis reisgids Marche top 10
  • gratis reisgids vakantie Italië

*****

Willy en Pauline: "We hebben een prachtige mooie reisgids over Le Marche op internet gevonden. Daarin werd belooft dat de regio een fantastisch mooi landschap zou hebben. Niets is minder waar. We hebben gewandeld, lekker gegeten aan het strand en cultuur gesnoven. We hebben veel meer ontdekt en ondernomen dan we zonder alle tips zouden hebben gedaan.  Kortom deze reisgids is voor iedereen die een mooie vakantie in Italië zoekt  een echte aanrader."

*****

Recensie BB Italië

Heel Italië in één regio

Een vakantie naar Italië betekent gegarandeerd een geweldige tijd, maar met zoveel cultuur is het niet altijd gemakkelijk om alles te ervaren in één vakantie reis. In de regio Le Marche is dit wel mogelijk. Deze regio wordt daarom door de lokale bevolking omschreven als ‘heel Italië in één provincie’.

Wil jij 10 tips voor een onvergetelijke vakantie in Le Marche?

Wil jij wel eens iets anders en heb je niet de tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken? Download dan deze reisgids met 10 tips voor een onvergetelijke vakantie naar Le Marche. Het E-book is onlangs vernieuwd en wordt bijna dagelijks gedownload. De tips variëren van mooie wandelingen tot de hoogtepunten in Italiaanse dorpen en steden. Mis het niet en klik op de download button.  

 

E book downloaden

Download reisgids

 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer