Online wijnproeven met Ciù Ciù

Omdat reizen nog niet is toegestaan wordt er een online wijnproeverij georganiseerd. En wel door het prachtige en bekende wijnhuis Ciù Ciù. Je hebt alleen een eigen fles Ciù Ciù nodig. Door virtueel verbonden te zijn (via Zoom) geniet je van de wijn en geeft Paolo Agostinelli (hier linksonder op de foto en bekend van onze wijnweken ) je uitleg over het wijnproces, de filosofie achter wijnproductie en leuke weetjes over de regio. Maar het wordt vooral gezellig proeven in gezelschap van andere wijnliefhebbers. Hoe leuk is dat! Bekijk de uitnodiging wijnproeven, want die is alleen voor jullie. Er zullen ook leuke aanbiedingen zijn!

 

Help de wijnboer tijdens een wijnproeverij

Deze wijnproeverij is een initiatief van Ciù Ciù, één van de wijnhuizen in Le Marche. Paolo Agostinelli zal je tijdens deze proeverij alles uitleggen over hun wijnen. Het is een kleinschalig initiatief in een tijd dat het niet mogelijk is om te reizen. En het komt op dit moment het meest dicht in de buurt van een echte proeverij.

Je helpt hiermee de wijnboer die graag wat naamsbekendheid wil geven aan hun mooie wijnen. En door 1 fles wijn te kopen help je ze al tijdens deze lastige periode in de hoop op betere tijden.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

De proeverij duurt circa duurt 30 minuten en geeft toegang tot maximaal 100 deelnemers. Het zou leuk zijn als je van je eigen fles Ciù Ciù kunt genieten, met een wijn die je voorkeur heeft. De meeste slijters kunnen wel een flesje verzorgen. Lukt het niet? Geen probleem. 

Paolo neemt ons mee op reis en laat je meer zien over het wijnhuis, de productiefilosofie en de regio. Ook is er tijd voor vragen of gezellig en informeel keuvelen over de wijn die je drinkt.

Zaterdag 23 mei om 18.00 uur gaan we samen wijnproeven.

Hoe gaat het in zijn werk? Je neemt je favoriete Ciù Ciù wijn en komt online via een Zoom meeting. Samen onkurken we de fles en Paolo zal je begeleiden tijdens dit leuke evenement.

Voor de liefhebber zullen er ook speciale aanbiedingen zijn. Zodat je jouw favoriet kunt bestellen.

De proeverij duurt circa duurt 30 minuten en je krijgt vooraf een uitleg met inloggegevens voor de Zoom meeting. Het is heel gemakkelijk en je hoeft er niets voor te installeren. 

Deze wijnproeverij geeft toegang tot maximaal 100 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, je helpt er het wijnhuis Ciù Ciù mee. 

Heb je interesse? Stuur ons een email (info@lemarchebedandbreakfast.com) of schrijf je in met behulp van onderstaand formulier. Je krijgt van ons de uitleg en inloggegevens toegestuurd om mee te doen. Mis het niet! 

 

Online wijnproeverij Italiaanse wijnen

Proef mee en schrijf je in

Schrijf je middels dit formulier in of stuur ons een email (info@lemarchebedandbreakfast.com). Wil je extra informatie of graag iets bespreken? Neem contact met ons op, we reageren snel. Je kunt ons ook altijd bereiken via telefoon of Whatsapp. 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer