Aanbieding weekend weg met gratis les Italiaans

Italië en de toeristische sector zijn hard getroffen door het Coronavirus. De Smaak van Italië steunt daarom diverse vakantieaccommodaties in de Laars. Gelukkig zijn de maatregelen versoepeld en gloort er voor de zomervakantie hoop aan de horizon. En de afgelopen tijd heeft ons ook weer veel en leuke nieuwe ideeën gegeven. Zoals een samenwerking met De Smaak van Italië waarbij een leuk aanbod is ontstaan.

Zoals de naam al doet vermoeden, betekent een overnachting bij La Vecchia Scuola slapen onder het dak van een geheel gerenoveerde voormalige landbouwschool uit 1939. En hoe leuk is het om daar een Italiaanse les bij te krijgen. Want bij een verblijf van 3 nachten krijg je een gratis online les Italiaans voor 2 personen van 1,5 uur aangeboden. De les wordt gegeven door een professionele lerares Italiaans.

Heb je altijd al eens kennis willen maken met de Italiaanse taal? Dit is een eenmalige - en dus unieke actie vanuit de samenwerking met De Smaak van Italië

  • Cursus Italiaans met de Smaak van Italië
  • Gratis les Italiaans bij weekend weg met Smaak van Italië
  • Genieten bed and breakfast Smaak van Italië

Toe aan een weekend weg?

La Vecchia Scuola is een riante vakantieaccommodatie met sfeervolle kamers en authentieke Italiaanse ornamenten. Niet voor niets staat deze accommodatie in de top 10 van beste B&B’s in Italië. Vanuit de tuin met eigen olijfgaard geniet je van een zwembad met prachtig uitzicht op de heuvels van De Marken. Deze bed and breakfast ligt een klein halfuurtje van zee (de Adriatische kust) en het vliegveld van Ancona (Falconara).

Neem alvast een kijkje met de video!

Wat kost het?

Bij een verblijf van 3 nachten voor 255 euro (inclusief BTW) krijg je een gratis online les Italiaans voor 2 personen van 1,5 uur aangeboden. De les wordt gegeven door een professionele lerares Italiaans. Extra leuk omdat je bij La Vecchia Scuola logeert onder ‘het dak van een voormalig gerenoveerde school’.

Tijdens dit verblijf geniet je van een comfortabele tweepersoonskamer met uitgebreid ontbijt. Het gebruik van alle luxe faciliteiten zoals zwembad bij de accommodatie en servicekosten zijn inbegrepen (excl. drank/airco).

De overnachtingen zijn dus héél voordelig en je krijgt er een gratis les Italiaans bij door een gediplomeerd docente Dietrich Gerretzen-Spies van A Presto. 

Weet je nog niet wanneer je op vakantie gaat? Geen probleem, want de overnachtingen zijn geldig voor het seizoen van 2020 én 2021.

Wat krijg je ervoor?

Je ontvangt een waardebon met daarop jouw naam voor een online Italiaanse les van 1.5 uur voor 2 personen. Deze waardebon is 1 jaar geldig en kun je op elk gewenst moment inleveren bij Dietrich Gerretzen-Spies van A Presto

Tijdens het verblijf geniet je van een comfortabele tweepersoonskamer met uitgebreid ontbijt. Het gebruik van alle luxe faciliteiten zoals zwembad bij de accommodatie en servicekosten zijn inbegrepen.

Eenmalige actie

Omdat Italië en de toeristische sector hard zijn getroffen door het coronavirus, hebben we besloten een partnerschap aan te gaan met De Smaak van Italië. Zij steunt diverse vakantie accommodaties o.a. voor meer online zichtbaarheid. Gelukkig zijn de maatregelen versoepeld en gloort er voor de zomervakantie hoop aan de horizon. Na het bekend maken van de opening van de grens van Italië op 3 juni hebben we na een periode van annuleringen weer diverse aanvragen mogen ontvangen. En inmiddels zitten juli, augustus en september op enkele plekjes na helemaal vol. Dat geeft ons vertrouwen dat we tijdens deze bizarre Corona periode op de juiste wijze hebben gehandeld. Door veel informatie te vertrekken over reizen naar Italië die actueel is en gebaseerd op officiële bronnen. De pagina over reizen naar Italië kun je nog steeds raadplegen. 

Heb je altijd al eens kennis willen maken met de Italiaanse taal? Dan is dit je kans. Maar wacht niet te lang, want dit is een eenmalige - en dus unieke actie vanuit de samenwerking met De Smaak van Italië. 

Taalreis naar Italië

En vergeet niet een kijkje te nemen naar onze taalreis naar Italië. Een Italiaanse taalweek waarbij je in 5 dagen praktijk- en theorie les in Italië kunt volgen. De cursus is voor beginners en gevorderden. Het lesprogramma wordt gegeven in een ontspannen sfeer bij B&B La Vecchia Scuola in Montefano.

Acht cursisten zijn bij La Vecchia Scuola geweest om 5 dagen lang praktijk en theorie les in Italië te volgen. Het gaat om zowel beginnende cursisten als mensen die al verder gevorderd zijn in Italiaans. Met een gediplomeerd lerares Italiaans (Dietrisch Gerretzen-Spies uit Nederland) zijn ze in een ontspannen sfeer een afwisselend lesprogramma gestart. We hebben de groep cursisten voor een weekje gevolgd tijdens een Italiaanse taalweek.

Deze taalreis is prachtige kans om de Italiaanse taal te leren in combinatie met activiteiten waarbij de lesstof direct toegepast kan worden.

Taalreizen naar Italië

Geef een weekend weg cadeau met les Italiaans

Gun jezelf of iemand anders een leuk en bijzonder cadeau. Voor een verjaardag of jubileum - of gewoon omdat je iemand graag wilt verrassen. Schenk je dierbare dit Italiaanse arrangement en ontvang een prachtige cadeaubon met waardebon voor de Italiaanse les per post thuis.

Meld je aan

Heb je altijd al eens kennis willen maken met de Italiaanse taal? Dit is je kans. Meld je aan met onderstaand formulier en vermeld de code die is aangegeven op de website van de Smaak van Italië.

Wil je extra informatie of graag iets bespreken? Neem contact met ons op, we reageren snel. Je kunt ons ook altijd bereiken via telefoon of Whatsapp. 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer