Vriendinnen weekend in Italië

Verwen jezelf met een vriendinnen weekend in Italië!

Tot rust komen tijdens een vriendinnen weekend in Italië? Plan dan een weekendje naar de zon met een vriendin, zus, moeder, dochter of collega. Genieten van rust, lekker bijkletsen, slenteren door Italiaans dorpjes of wandelen in de omgeving? Of toch liever naar een lokale markt, een middagje winkelen, de wijnboer bezoeken of erop uit met een E-bike? Het is allemaal mogelijk. Wij zorgen er op La Vecchia Scuola voor dat je niets tekort komt en een weekend lang lekker kunt relaxen.

De data van de vriendinnenarrangementen in het najaar zijn bekend. Er is best wat interesse getoond, dus DAMES wees er snel bij!!

De kosten bedragen €  220,- PP en zijn op basis van een tweepersoonskamer. Er is 1 kamer voor 3 personen mogelijk.

Dit arrangement is inclusief:

 • Glas prosecco bij aankomst
 • Pizza avond met Italiaanse film
 • 1x 4 gangen verrassingsdiner bij La Vecchia Scuola
 • Kookworkshop Italiaans koken
 • 3 overnachtingen met uitgebreid ontbijt

Tegen betaling van een meerprijs kunnen we o.a. de volgende mogelijkheden bieden:

 • Bezoek aan wijnboer met rondleiding en proeverij
 • Rondleiding door Montefano met gids
 • Bezoek aan olijfboer
 • Met de E-bike op pad (fietsroutes en navigatie zijn beschikbaar)

Neem contact op over de beschikbare data in april/mei of september en oktober. Toch liever een ander weekend? Laat het ons weten met een berichtje.

 • Vriendinnen weekend Italië
 • Ontspanning en tijd voor jezelf.
 • Pasta workshop tagliatelle maken vriendinnen weekend arrangement

Review

Hoe ben je bij het vriendinnen arrangement van La Vecchia Scuola terecht gekomen?

Wij zijn via de bed and breakfast zelf terecht gekomen door jullie te volgen op Facebook en Instagram. Ook hebben we ons ingeschreven voor de maandelijkse inspiratie mail.

Had je van tevoren twijfels om een arrangement voor vriendinnen bij Jurgen en Gonnie te boeken? 

Nee hoor. Ik wilde al vanaf het begin naar jullie toe komen! Op de foto zien jullie er heel erg gezellig uit. En in het echt is dat ook zeker zo!! Erg aardig en gezellig.

Hoe was je ervaring toen je eenmaal bij Jurgen en Gonnie was aangekomen en de eerste overnachting met ontbijt had gehad?

Super! Toen we elkaar de hand schudden tijdens aankomst had ik al een goed gevoel. Net alsof we elkaar al lang kenden. Het huis/inrichting/tuin en ontbijt overtrof de foto’s. Het is een fijne locatie met hele fijne mensen.

Waar heb je het meest van genoten toen je bij La Vecchia Scuola was?

Ik heb echt genoten van de rust. Daar was ik aan toe. Ook de kookworkshop met Italiaanse kok was echt top. De omgeving zorgt ervoor dat je lekker kunt ontstpannen en met de goede zorgen van Gonnie en Jurgen word je helemaal in de watten gelegd. 

Aan wie zou je het vriendinnen arrangement naar Italië aanbevelen?

Ik kan het aan iedereen aanbevelen. Maakt niet uit of je nu met je moeder of zus of vriendin komt. Deze keer waren er ook 3 vriendinnen bij. Je zou zelfs alleen kunnen komen wanneer je er even tussen uit wilt. Je voelt je direct thuis en het is vertrouwd. 

Wat vond je van de regio Le Marche? Heb je leuke tips voor een uitstapje?

Ik kende Le Marche al van eerdere vakanties. Toen vond ik het ook al erg mooi. Erg mooie natuur en leuke authentieke dorpjes. Nog niet overspoeld met toeristen. Het is wel handig om een huurauto te regelen (is niet eens heel duur), zodat je de omgeving kunt verkennen. Ook wanneer je nog nooit in Le Marche bent geweest zijn er erg leuke plaatsjes om te bezoeken. Wij hebben bijvoorbeeld Macerata, Treia en Recanati bezocht. Maar ook de kust was prachtig.

Wil je verder nog iets aanvullen? Of heb je nog tips of leuke ideeën voor La Vecchia Scuola?

Nee hoor, het vriendinnenweekend was erg goed geregeld. Van alles georganiseerd zoals de Italiaanse film avond met pizza bij aankomst en het diner de laatste avond. Maar toch was er voldoende tijd om zelf iets te ondernemen. Het was meer dan we er van hadden verwacht en op en top verzorgd. Zeker een aanrader!!

Toe aan een weekendje weg?

"Even rust en zelf bepalen wat je op een dag gaat doen."

Zo nu en dan verlang je naar rust, even niks hoeven en zelf bepalen welke dingen je gaat doen. En wanneer het zonnetje schijnt maakt dat de dag helemaal goed. Herken je dit? Dan ben je toe aan vakantie of een weekend weg. 

 

Reserveren?

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer