Op vakantie naar je eigen olijfboom - de reviews

Lees deze reviews van gasten die een eigen olijfboom hebben geadopteerd bij La Vecchia Scuola. Een 3 daags verblijf in het zonnige Italië met bij terugkomst verse olijfolie van je eigen olijfboom.

Het verhaal van Ria

Onze olijfboom,

Wat een leuk idee was dat van Gonnie en Jurgen, om een olijfboomarrangement aan te bieden. We konden voor een net bedrag een olijfboom “adopteren” en in ruil daarvoor zouden wij dan drie overnachtingen krijgen en de olie van “onze”boom. Wij lazen het en hebben meteen aangegeven dat wij graag mee wilden doen. We zouden, als we naar La Vecchia Scuola zouden komen, zelf onze olijfboom uit mogen kiezen. Het was nog even spannend, of we wel zouden kunnen gaan, vanwege de Corona maatregelen, maar gelukkig, ons verblijf in La Vecchia Scuola kon gewoon doorgaan. Wij hadden al voor het olijfbomenarrangement werd uitgegeven, geboekt voor 2020 en we hebben het olijfboomarrangement ingezet bij onze boeking voor 2021. We waren toch al van plan om dan ook weer naar dat paradijs op aarde te gaan, want echt, het is verslavend. Wij willen gewoon ieder jaar weer terug.

We arriveerden op vrijdag 26 juni 2020 bij Gonnie en Jurgen en het was een heerlijk weerzien, zoiets dat voelt als thuiskomen. Nadat we onze spullen naar onze fijne kamer hadden gebracht en een welkomstdrankje hadden gedaan, gingen we naar de olijfboomgaard, om een boom uit te kiezen. We kozen de boom rechts van het bankje met het heerlijke uitzicht. Een prachtig bankje om naast onze olijfboom heerlijk weg te mijmeren en te genieten van de rust. Onze boom was ( en is) mooi en zag er goed uit. Jurgen had een naambordje gemaakt met Kees en Ria erop en dat hebben we die middag feestelijk in de boom gehangen. Het voelde zo fijn en vertrouwd om daar weer te zijn en dan ook nog eens onze boom te mogen bewonderen…dit voelde echt als geluk!

En een leuk idee, dat we in 2021 weer naar La Vecchia Scuola gaan, weer op het bankje bij onze boom kunnen zitten, genietend van een mooi uitzicht, fijne gesprekken en een goed glas wijn.

De olijfolie is onderweg naar ons toe. We hebben er foto’s van gezien en we verheugen ons er nu al op, om straks heerlijk een stukje brood er in te kunnen dopen en er van te genieten.

Ik was blij dat wij snel hadden gereageerd, want we waren niet de enigen, die ingeschreven hadden voor dit arrangement. Het was jammer geweest als we niet mee hadden kunnen doen. Als we nu weer naar Le Marche gaan, gaan we dus ook een beetje voor onze boom. Ik kan iedereen zo’n arrangement aanraden. Het is niet alleen super feestelijk, het is bij La Vecchia Scuola ook nog eens een waar lustoord. Wij ( en de andere gasten ook) zijn daar zo graag. We worden er echt helemaal blij van, de gastvrijheid is meer dan goed. Het ontbijt is een geweldig begin van de dag, de tips voor uitstapjes staan op het schoolbord in de hal geschreven en echt, voor deze gastheer en gastvrouw is geen moeite te veel. Het is er niet alleen warm, gastvrij en gezellig, iedereen krijgt ook nog eens persoonlijke aandacht en oprechte belangstelling.

La Vecchia Scuola heeft ook een heerlijk zwembad en overal hoekjes om te zitten. Kees en ik vinden het een prachtige plek om te vertoeven en kunnen niet wachten tot komende zomer om Gonnie en Jurgen en onze olijfboom weer terug te zien. 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer