Op vakantie naar je eigen olijfboom - de recensies

Lees deze recensies van gasten die een eigen olijfboom hebben geadopteerd bij La Vecchia Scuola. Een 3 daags verblijf in het zonnige Italië met bij terugkomst verse olijfolie van je eigen olijfboom.

Het verhaal van Sandra

Ciao, ik ben Sandra. Vorig jaar hebben mijn man Gert en ik voor het eerst La Vecchia Scuola bezocht. Toen Jurgen en Gonnie het olijfboom arrangement introduceerde hebben wij geen moment getwijfeld om mee te doen. Het was aan het begin van het “corona tijdperk”. Italië zat in een volledige lockdown en zij wisten dat de maand april en een stukje van mei de B&B gesloten zou blijven voor gasten. We wilden Jurgen en Gonnie graag een hart onder de riem steken en hebben gelijk op de reply button gedrukt: Ja wij doen mee!

We hadden al geboekt voor augustus 2020, maar we wisten zeker dat we ook in 2021 graag nog een keer terug wilde komen. ( En ook voor 2021 hebben we al geboekt!)

Toen we in augustus 2020 kwamen, werden we uiteraard weer zeer welkom ontvangen! Omdat we natuurlijk de nieuwe olijfgaard wilden bewonderen, zijn we gelijk de boomgaard ingegaan en was ons direct duidelijk hoeveel tijd, energie en liefde zij er weer in hadden gelegd.

We hebben gekozen voor een mooie boom naast het bankje, zodat we van “onze eigen olijfboom” kunnen  genieten en van het schitterende uitzicht! Binnenkort mogen we de olijfolie ontvangen, en we zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat.

Ik zou het olijfboomarrangement  La Vecchia Scuola aan iedereen willen adviseren die een voorliefde heeft voor Italië, van de veelzijdigheid van Le Marche wil genieten, graag in een mooie B&B wil verblijven,  het leuk vindt om andere mensen te leren kennen tijdens zijn vakantie - en niet te vergeten - wil genieten van de heerlijke ontbijtjes van Gonnie en Jurgen samen met hun gastvrijheid.

We hebben in het voorjaar ook meegedaan aan de digitale wijnproeverij van Ciu Ciu en ook dat is erg goed bevallen! We hebben inmiddels al 4 dozen besteld.

We kijken er nu alweer naar uit om jullie volgend jaar weer te zien Jurgen en Gonnie!

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer