Algemene voorwaarden

Inchecken: 16:00-20:00 / uitchecken: 07:00-10:00 / ontbijt: van 08:30-10:00 

Mocht je van de genoemde tijden moeten afwijken, neem dan eerst contact met ons op.

We hebben voor het ontbijt een 3-gangen menu voor je. Heb je een allergie of andere (dieet)wensen, laat het ons dan weten. 

Wij bieden graag iedereen een allergievrije kamer, derhalve is het meenemen van een huisdier helaas niet toegestaan. 

Corona proof op vakantie

Ook het aankomende seizoen gaan we gasten hartelijk ontvangen en indien nodig op gepaste afstand. Onze accommodatie is kleinschalig en heeft een riante tuin met zwembad, waardoor we alle voorzorg kunnen nemen die we nodig achten. We zijn extra alert op hygiëne om de eventuele kans op besmetting van het COVID-19 virus zo klein mogelijk te maken. En uiteraard nemen we alle veiligheidsvoorschriften in acht en gaan dat duidelijk communiceren naar onze gasten. Hiermee bieden we een veilige accommodatie en doen er alles aan om je een fijne vakantie te verzorgen met alle aandacht zoals jullie die van ons gewend zijn.

Voor La Vecchia Scuola hebben we een Corona protocol opgesteld om Corona proof te zijn. Hierin zijn de maatregelen opgenomen die door de provincie Le Marche in de vorm van een richtlijn zijn opgesteld. 

Naar Coronaprotocol

Betalingsvoorwaarden

Voor de reservering sturen wij je een bevestiging en vragen een aanbetaling (ca. 50%), uiterlijk binnen 7 dagen na bevestiging van de boeking te voldoen. Pas na de aanbetaling is de reservering op een verblijf in La Vecchia Scuola definitief. Totdat de aanbetaling is voldaan is er sprake van een optie en kunnen zowel de gast als de accommodatiehouder zonder verdere restricties of kosten van de reservering afzien. 

Op de overeenkomst zijn de algemene voorwaarden van La Vecchia Scuola van toepassing. De algemene voorwaarden worden als bijlage bij de reservering gevoegd. Met het verrichten van de aanbetaling komt de overeenkomst tot stand, waarmee je tevens verklaart de algemene voorwaarden van La Vecchia Scuola te hebben ontvangen. 

Bij de reservering heb je de mogelijkheid een voorkeur aan te geven voor een kamer. Wij proberen er alles aan te doen om te kijken welke kamer het beste bij je voorkeur past. Omdat je bij ons op elke gewenste dag kunt aankomen, is het mogelijk dat wij je toch een andere kamer moeten toewijzen. Dit betekent  niet dat er een teruggave zal plaatsvinden van de aanbetaling of andere gemaakte kosten. 

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden 

Bij annulering is het helaas niet mogelijk om geld terug te ontvangen, wij adviseren daarom om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Bij een annulering langer dan 6 weken voor aankomst, is het bedrag van de aanbetaling verschuldigd. Bij een annulering korter dan 6 weken voor aankomst, moet het volledige bedrag van de reservering worden betaald. In het geval van een arrangement is altijd het volledige bedrag verschuldigd. Het is niet mogelijk om een reservering over te dragen op iemand anders.

Omdat je rechtstreeks bij ons boekt, zijn de voorwaarden van de ANVR of SGR niet van toepassing.

Aansprakelijkheid

Alle risico’s m.b.t. een verblijf bij La Vecchia Scuola zijn voor rekening voor de gasten. La Vecchia Scuola is niet aansprakelijk voor schade of persoonlijk letsel, verlies of diefstal van welke aard dan ook, berokkend aan de gasten of veroorzaakt door andere gasten. Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende zaken van de eigenaar dienen door de gasten onmiddellijk te worden gemeld en te worden vergoed. La Vecchia Scuola is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gasten. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gasten. 

La Vecchia Scuola is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat als gevolg van natuurgeweld, natuurrampen, aanslagen, stakingen, geweldplegingen of ongevallen.

La Vecchia Scuola leeft voor het voedselveiligheidssysteem (HACCP) en voorkoming van besmetting van COVID-19 (Capo II della L.R. n.9/2006) de door de provincie voorgeschreven protocollen na. La Vecchia Scuola is niet aansprakelijk voor ziekte of overlijden ten gevolge van een besmetting zoals het COVID-19 virus.   

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer