Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden en algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden

De kamers staan vanaf 16.00 uur tot uw beschikking tot de volgende dag 10.00 uur. Mocht je hier van af moeten wijken, neem dan even contact met ons op. Wij bieden graag iedereen een allergie vrije kamer, derhalve is het meenemen van een huisdier helaas niet toegestaan. 

Wij vragen een aanbetaling, uiterlijk binnen 7 dagen na bevestiging van de boeking te voldoen. Na de aanbetaling is de reservering op een verblijf in La Vecchia Scuola definitief. Bij annulering is het helaas niet mogelijk om geld terug te ontvangen, wij adviseren daarom om een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Bij een annulering korter dan 28 dagen voor aankomst, moet het volledige bedrag worden betaald. 

Bij de reservering heeft u de mogelijkheid een voorkeur aan te geven voor een kamer. Wij proberen er alles aan te doen om te kijken welke kamer het beste bij u past. Het is mogelijk dat wij om redenen alsnog een andere kamer moeten toewijzen. Wij kunnen daarom geen zekerheid bieden voor de definitieve kamerkeuze. 

La Vecchia Scuola is niet aansprakelijk voor schade of letsel, verlies of diefstal van welke aard dan ook, berokkend aan de gasten of veroorzaakt door andere gasten.

Algemene voorwaarden

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer