Wie zijn wij

Hoe wij zijn geëmigreerd van Nederland naar Italië. 

Wij zijn...

“Een droom die je alleen droomt is maar een droom,

Een droom die je samen droomt is een werkelijkheid”.

 

Al ruime tijd zijn wij (Jurgen & Gonnie Linssen) bezig geweest met de gedachten om naar Italië te gaan. In eerste instantie dachten we aan een ‘opknapper’ waar we de vakantie zouden gaan doorbrengen. Maar na steeds vaker in Italië te zijn geweest wisten we het zeker. We gaan emigreren!

 

In 2014 zijn we met een camper door Italië gegaan en hebben we de regio gevonden die het beste op onze plannen aansluit. In Le Marche hebben we de plek gevonden waar we graag zouden willen wonen – en evenzo belangrijk, waar we gasten zijn gaan ontvangen om hen te kunnen laten genieten van alle hoogtepunten die Le Marche te bieden heeft. Lees hier ons hele 'ik vertrek' verhaal. 

Foto: Jack Hendriks. 

Een heerlijke B&B op het platteland
Persoonlijk contact

1 mei 2016

Op 1 februari 2016 is het definitief en zijn we de nieuwe inwoners van Montefano geworden. La Vecchia Scuola is met aandacht voor de typische Marchiaanse ornamenten helemaal gerenoveerd. Na enkele aanpassingen hebben we er helemaal ‘onze plek’ van gemaakt, waar óók gasten vanaf 1 mei van zijn gaan genieten.

 

Ondertussen hebben we ons eerste seizoen achter de rug en zijn we bijna klaar met ons tweede seizoen. Klik hier hoe ons tweede seizoen is verlopen. 

 

Of blik terug naar ons bevlogen eerste seizoen.  

Logo La Vecchia Scuola

Filmpje La Vecchia Scuola