Tarieven

Hier vindt u de kosten voor een tweepersoonskamer. Er is een korting mogelijk bij een verblijf van een week. Neem gerust contact op bij onduidelijkheden of andere vragen. 

Kosten per tweepersoonskamer

Laag seizoen 2018

Per nacht: € 70

Weekkorting: € 450

 

Hoogseizoen 2018

Van 1 mei tot en met 31 oktober

Per nacht: € 89

Weekkorting: € 580

 

De tarieven zijn inclusief uitgebreid ontbijt, bad- en bedlinnen, schoonmaak en gebaseerd op een verblijf voor 2 personen. Vraag naar de mogelijkheden van een extra bed op de kamer en kortingen voor een verblijf van 1 persoon. Tijdens het laagseizoen reken wij aanvullend voor het gebruik van verwarming € 5 per nacht (per kamer). De toeristenbelasting is voor het gehele jaar € 2 per verblijf per kamer. 

 

Verdere informatie:

Alle kamers zijn rookvrij en hebben gratis wifi. Er zijn diverse zit- en leesplekken (binnen en buiten) en er is privé parkeerruimte aanwezig op het terrein. 

 

Vanwege de luiken (aan buiten- en binnenzijde), de dikke muren en het geisoleerde dak heeft La Vecchia Scuola geen airconditioning.

  

Boekingen zijn mogelijk vanaf 2 nachten en in het hoogseizoen vanaf 3 nachten. Eventueel kan hiervan worden afgeweken, neem hiervoor contact met ons op. 

 

Voor andere specifieke of praktische vragen kan natuurlijk ook telefonisch contact (+39 331 478 2959) worden opgenomen of per email.

Tarieven en algemene informatie