Facititeiten B&B

La Vecchia Scuola is stijlvol gerenoveerd met een vleugje luxe. We serveren een uitgebreid ontbijt op het buitenterras of indien het weer het niet toelaat in onze Cantina. De B&B ligt op loopafstand van het dorpje Montefano en is goed bereikbaar. Er zijn genoeg restaurantjes in de buurt om uit te gaan eten. Voor een indruk zijn er recensies die gasten hebben achtergelaten. En vanaf 2018 kun je ook genieten van een zwembad

Volledig gerenoveerde bed and breakfast

Vakantiewoning gerenoveerd

In 2004 is deze vakantiewoning met behoud van oorspronkelijke karakteristieken volledig gerenoveerd. La Vecchia Scuola is een mooie rustieke Bed & Breakfast geworden waar een romantische sfeer hangt. Kortom, op vakantie bij Nederlanders en genieten van een Italiaanse bed and breakfast. 

 

Zoals het was

La Vecchia Scuola zoals we onze Bed and Breakfast hebben genoemd, is een voormalige school op het platteland van Le Marche geweest en dateert van 1939. De school is voor veel bewoners van Montefano dan ook een bekend begrip. Omstreeks 1960 is de school verbouwd naar een woning voor 2 gezinnen.

 

Onze Bed and Breakfast
Uitzicht vanuit tuin

Vers en uitgebreid ontbijt

Dagelijks wordt er buiten in de tuin een uitgebreid en vers ontbijt geserveerd met voor Le Marche typisch pure streekproducten. Mocht het weer het niet toelaten, kun je ontbijten in de gezellige Cantina. Bij voldoende animo koken we ook graag een Italiaans diner voor je. 

  

     

 

 

 

 

Relaxen met uitzicht

Naast gezelligheid is er in La Vecchia Scuola ook ruimte voor rust en onstpanning. In de tuin kun je op meerdere plekken genieten van het adembenemende uitzicht op de typische heuvels van Le Marche.

 

Daarnaast is er een portico om tijdens de zwoele zomeravonden nog na te genieten van de dag met een heerlijk glas wijn van de lokale wijnboer. Hier staat ook een koelkast met koele drankjes (tegen geringe betaling). Bij voldoende animo draaien we een authentieke 'Italiaanse' klassieker in onze buitenbioscoop. Hoe leuk is dat?

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanuit ligbed genieten van de tuin
Sporten op vakantie

Sportief genieten

Naast diverse plekken om te relaxen hebben we nu ook een sportieve plek. Een fitnessplek met crosstrainer, loopband en roeitrainer. Met uitzicht op Montefano en de toren van Montefiore. Voor een heerlijke workout in de nog heerlijke koele uurtjes van de dag. Om de dag lekker fit te beginnen of sportief te eindigen. 

 

Ontbijtruimte in de Cantina

Romantische stijl

La Vecchia Scuola heeft een warme uitstraling en dat voel je direct wanneer je binnenkomt. Het pand heeft een mooie historie en dat delen we graag met je tijdens een rondleiding bij aankomst.

Zodat je je snel thuis voelt.