Kamers & ontbijt

De tweepersoonskamers zijn comfortabel en romantisch ingericht met ieder een eigen badkamer. Het sanitair bestaat uit een luxe douche met wastafel, toilet, bidet, spiegel en fohn. Handdoeken zijn aanwezig en worden regelmatig verwisseld. Elke kamer heeft een raam voorzien van hor, je kunt lekker met de ramen open slapen zonder last te hebben van muggen. Neem gerust contact op voor andere vragen. 

 

De tweepersoonskamers hebben een geweldig uitzicht over het dorpje Montefano of de heuvels van Le Marche. Heerlijk om de dag te beginnen met een geheel ‘eigen’ zonsopkomst, hoe romantisch! In enkele kamers zijn authentieke details zoals een oude sfeerhaard bewaard gebleven.

 

Het is mogelijk om de 2 kamers op de bovenste verdieping gezamenlijk te boeken met extra privacy, een (koffie)corner en het gebruik van een eigen zitruimte (zonder extra kosten). 

 

Kortom, ideaal om in alle rust bij te komen en te genieten van een luxe verblijf. En bij aankomst staat er een welkomstdrankje klaar.

 

 


Reserveren

Goeiemorgen!

Wakker worden met de geur van vers gebakken brood en een vers kopje koffie! Het ontbijt bestaat elke ochtend uit heerlijk vers gebakken brood, vers fruit en yoghurt met muesli, diverse lokale vleessoorten en kazen, heerlijke jams met 'brioche' en een vers eitje van de chef. 

 

Het verse ontbijt wordt dagelijks geserveerd op het buitenterras of in onze Cantina. Het is ook mogelijk om van het ontbijt te genieten op een eigen plekje in de tuin. Vanaf de tuin heb je een prachtig uitzicht over de heuvels van Le Marche.

 

Ook is het mogelijk om door de dag heen een heerlijke Italiaans espresso te maken met één van de Nespresso apparaten bij de zitjes die ter uw beschikking staan. De cupjes worden door ons verzorgd zonder verdere kosten.

Reserveren?

Reserveren gaat bij ons helder en eenvoudig. Nadat wij een aanvraag hebben doorgekregen ontvang je van ons een email over de beschikbaarheid. Wij vragen je deze na te kijken en ons per mail een bevestiging te sturen voor een akkoord op de reservering. Voor de reservering zijn de aankomst- en vertrekdatum van belang, selecteer in onderstaande kalender dus het aantal overnachtingen!